GT30 - Stockholms nya kontorskoncept med inspirerande mötesrum - | Konferensvärlden
GT30
GT30
GT30
GT30
GT30
Mötesnytt > GT30 - Stockholms nya kontorskoncept med inspirerande mötesrum

GT30 - Stockholms nya kontorskoncept med inspirerande mötesrum

Mötestrender Under de 2 senaste åren har det gamla Razorfish-huset på Grev Turegatan 30 genomgått en total förvandling och nu har GT30 öppnat, en flexibel coworkingspace med alla tänkbara bekvämligheter för entreprenörer och mindre företag. Mixen mellan företag och branscher är kärnan i konceptet och noga avvägd för att ge maximalt utbyte. På GT30 finns även många inspirerande mötesrum, allt från mindre rum till stora auditorium med plats för upp till 120 personer.

27 april 2017, uppdaterad: 27 april 2017

– Jag ville se vad som händer om man blandar företag och branscher så att alla kan dra nytta av varandra. Tänk dig en medtech startup som har en jurist två dörrar bort. Juristen kan hjälpa till att slutföra en investering från affärsängeln som jobbar i communitydelen, så att startupen sedan kan lägga en beställning hos designbyrån som sitter på andra sidan kaffeautomaten. Och ingen av dessa behöver bry sig om skrivarstrul och ett rörigt kök. Vi tror att just mixen av människor gör det intressant att sitta här på GT30, säger Patrik Åström, VD på Summit som ligger bakom satsningen.

Plats för konferenser och event

GT30 rymmer coworkingytor och studios för 500 personer, gastrobaren Penny & Bill, signerad Henrik Norström/LUX, bageriet The Bakery, ett cykelrum med verkstad, poddstudio, gym och en mängd ytor som kan användas till allt från konferenser till modevisningar eller nattklubb.

Det finns många inspirerande mötesrum för en kortare session eller för heldagsevent. Här finns allt från små, intima mötesrum som passar perfekt för en intervju, till stora auditorium med plats för 120 personer i riktiga biostolar. Det går också att boka mötesrummen som chambre séparée för en middag eller fest.

Ett koncept med Jenny Björk i spetsen

För att förverkliga planerna har Jenny Björk, tidigare hotelldirektör på det vida kända Esplendido på Mallorca, handplockats hem till Stockholm. Jenny är hjärnan som har sytt ihop hela konceptet kring GT30. Hon har ägnat det senaste året till att mejsla ut behoven hos den nya tidens företagare och lett byggprocessen parallellt. Varje detalj i ombyggnationen har gått via Jenny.

- Drömjobbet idag är något helt annat än för 20 år sedan, och platsen där du vill göra ditt arbete på förändras i samma takt. Dagens entreprenörer kan inte skriva på ett kontorsavtal på tre år, för de vet inte om de har 1000 anställda eller har gått i konkurs innan dess! Framförallt är det viktigt för dem med nätverk och att utbyta erfarenheter. I konceptet ingår tillgång till de andra medlemmarna i huset genom till exempel inspirationsföreläsningar, berättar Jenny Björk, General Manager på GT30.

Boka er nästa konferens på GT30 på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostndsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.