Gullmarsstrand Hotell slår julirekord och bygger vidare - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Gullmarsstrand Hotell slår julirekord och bygger vidare

Gullmarsstrand Hotell slår julirekord och bygger vidare

Mötestrender Gullmarsstrand Hotell redovisar det bästa juliresultatet i Gullmarsstrands fyrtioåriga historia. Även 2016 var ett rekordår och utvecklingstrenden har varit stadigt uppåt i takt med att man byggt vidare på sitt destinationstänkande kring Gullmarsstrand. Gullmarsstrand Hotell satsar på att skapa en destination, en mötesplats för alla, som har det lilla extra och som sticker upp som en bohuslänsk lyxkryssare på land i skärgårdslandskapet.

7 augusti 2018, uppdaterad: 7 augusti 2018

Gullmarsstrand är ”a work in process", ständigt i utveckling, alltid överraskande. Under senare år har anläggningen fått nya hotellrum med havsutsikt, och fler är på gång. Ingen ska bli uttråkad på Gullmarsstrand, utan ständigt samlar man reseanledningar och nya skäl för gäster att besöka anläggningen. Och efterfrågan bara ökar.

Destinationen Gullmarsstrand

Maria Kjellsson, VD på Gullmarsstrand, berättar om Destinationen Gullmarsstrand.

Destinationen Gullmarsstrand attraherar också mängder av dagsbesökare, inte minst våra lunchbesökare ökar i antal. Vi ser också ett stadigt ökande antal norska gäster och även en ökning från marknader som Tyskland, England, Nederländerna och Danmark. Vi har ett ställe där det händer saker och där upplevelsen av Bohuslän är något alldeles extra.

Våra aktiviteter som Friskis Svettis, yogapass flera dagar i veckan, Gullmarsstrands torsdag med livemusik på uteserveringen stärker ytterligare vår produkt och vårt varumärke. Gullmarsstrand i Fiskebäckskil har utvecklats till ett nav som samlar det bästa Bohuslän kan erbjuda. Destinationsbygget är också ett viktigt led i det utvecklingssamarbete som Gullmarsstrand har med olika företag och entreprenörer i närområdet.

Allt vi gör är en del av vår vision att skapa en mötesplats för privat-och affärsresenärer och närboende. Vi vill erbjuda en mötesplats med värme och atmosfär som är en del av ett genuint skärgårdssamhälle och som samtidigt ligger nära både Göteborg och den norska marknaden. Det är både inspirerande och utmanande.

Magen, vägen till hjärtat…

Hösten 2018 bygger man ut köket och breddar och fördjupar därmed måltidsutbudet ytterligare. Gullmarsstrand Hotell ska bli ännu bättre på allt. Från weekend och konferens till bröllop, fester och evenemang.

Ytterligare en uteservering ska ge anläggningens gäster nya möjligheter att njuta den bohuslänska naturen med himlen som tak.

- Det är en härlig känsla att se investeringarna och ansträngningarna ge resultat. Detta sker i en mycket hård konkurrens och i en bransch som sett den största ökningen av antalet konkurser just i år, dvs restaurangbranschen. Här tvingas 55 procent fler företag kasta in handduken i juli 2018 jämfört med samma månad i fjol och med en mycket kärv personalsituation. Samtidigt visar vi rekordsiffror och lyckas hålla hög kvalitet på såväl personal som menyer, säger Maria Kjellsson.

- Det känns som en ynnest att som VD få vara med om detta, säger Maria Kjellsson. Gullmarsstrand är redan idag en prestigeanläggning i Bohuslän som vi är stolta över. Vi har en komplett anläggning med internationell konkurrenskraft, både för mötesindustrin och privatresandet. Och vi har utvecklat en destination, en mötesplats för alla som uppskattar miljö, mat, aktiviteter och avkoppling. Det känns som om våra gäster uppskattar det vi gör, avslutar Maria Kjellsson.

Läs mer om Gullmarsstrand på Konferensguiden.se och boka ert nästa möte här. På Konferensguiden.se erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.