Hinderbana på Sankt Jörgen Park invigs - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hinderbana på Sankt Jörgen Park invigs

Hinderbana på Sankt Jörgen Park invigs

Konferenspärlor Sankt Jörgen Park Sport Club har byggt Göteborgs första hinderbana. I direkt anslutning till utegymmet, på en vacker kulle intill resorten stoltserar nu stans allra första hinderbana. Banan är designad av Camilo Lattof, en av Sveriges mest rutinerade hinderbaneutövare.

24 augusti 2015,

Under 2014 genomförde Camilo Lattof över 30 tävlingar världen över och deltog på det första hinderbane-världsmästerskapet i USA. Camilo var en av deltagarna på Ninja Warrior som sändes under våren 2015 och ses även som expertkommentator på TV 12’s direktsändningar av Toughest i Sverige.

Med sitt stora engagemang, energi, kunskap och teknik kommer han att verka som instruktör och pt på anläggningen samt även ge kurser i hinderbaneträning.

– Intresset för såväl träning som tävling i hinderbana växer sig allt starkare och denna satsning ligger helt rätt i tiden, säger Linda Seigner, sportchef på anläggningen. Tävlingsformerna ökar och i oktober i år går Tougest av stapeln i Göteborg. Vår målsättning är att då ha ett eget team från Sankt Jörgen Park i startfältet.

Hinderbanan på Sank Jörgen Park invigs den 30 augusti. I höst kommer också konfererande företag att erbjudas roliga, spännande och utmanande aktiviteter i hinderbanan.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.