Högberga Havsspa öppnar med ny het spakälla - | Konferensvärlden
Högberga Havsspa
Högberga Havsspa
Varma källan på Högberga Gård i skymning
Varma källan på Högberga Gård i skymning
Mötesnytt > Högberga Havsspa öppnar med ny het spakälla

Högberga Havsspa öppnar med ny het spakälla

Hälsa & Spa Högberga Gård på Lidingö öppnar upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla med utsikt över Stockholms skyline. Källan har fyllts med 8 000 liter friskt källvatten och rymmer upp till 16 personer.

10 maj 2016,

Högberga Gård på Lidingö, har genom historien varit en plats för livsnjutare, oavsett om det handlat om att njuta av dyrbar konst, fina viner, gastronomiska måltider eller avkopplande bad. Nu förstärks upplevelsen ytterligare med en varm källa, insprängd i berget, med obruten utsikt över havet.

- Den varma källan har funnits i tankevärlden under lång tid och det är en speciell känsla att äntligen få se den färdig, fylld med vatten och med nöjda gäster, säger Johan Hjort, VD på Högberga Gård.

Spakällan skjuter ut över havet i anslutning till relaxavdelningen Paviljongen där det finns bar, jacuzzi, kallbad och vedeldad bastu. Tillsammans erbjuds här ett härligt havsspa, för upp till 40 personer. Ett hett bad kan med fördel kombineras med annan livsnjutning som en avkopplande massage i relaxen, ett träningspass i gymmet, ett parti biljard i salongen, en middag i restaurangen eller en vinprovning i Högberga Vinfabrik.

Havsspat passar även bra för konferensgrupper som kan boka en exklusiv Havsspa-vistelse efter ett möte eller som en avkopplande come together-aktivitet.

- Vi vill alltid ge våra gäster den där upplevelsen som förgyller besöket lite extra och det kommer den heta källan absolut att göra. Det känns fantastiskt att nu kunna erbjuda ångande heta bad såväl iskalla vinterdagar som ljusa, ljumna sommarkvällar, säger hotelldirektör Tina Dernelid.

Kostnadsfri bokningshjälp av konferenser, möten och event på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.