Hotel Tylösand utsett till norra Europas bästa hotell för spa och konferens - | Konferensvärlden
Hotel Tylösand
Foto: Pamela.se
Mötesnytt > Hotel Tylösand utsett till norra Europas bästa hotell för spa och konferens

Hotel Tylösand utsett till norra Europas bästa hotell för spa och konferens

Prisbelönta Hotel Tylösand har ännu en gång utsetts till norra Europas bästa hotell inom kategorin ”Luxury Business Hotel Spa” när den internationella branschtävlingen World Luxury Spa Awards avgjordes på Nordirland.

7 augusti 2018,

World Luxury Spa Awards är en global branschorganisation som varje år utser den internationella spabranschens bästa aktörer inom 32 olika kategorier. Vinnarna utses av gästerna och räknas som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett spahotell kan få.

I prismotiveringen betonas Hotel Tylösands kontinuerliga arbete med att förnya och förbättra sitt erbjudande, något som inte minst framstod klart i samband med den genomgripande ombyggnaden som färdigställdes 2016. The Spa hade redan innan dess gett Hotel Tylösand ett starkt internationellt rykte som nytänkande och branschledande – och med nya The Spa introducerades ett helt nytt spatänkande i branschen.

- Vi hade vunnit ett flertal priser för The Spa, men ville vidare in i framtiden med en uppdaterad syn på hur ett modernt spa ska möta sina gäster – en plats där avslappning och njutning kombinerades med musik, nöjen och energi. Vi kallade det ett ”socialt spa” med noga utvald musik, filmvisning i poolen och mycket mer som gick lite på tvärs med den traditionella synen på spa, berättar Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

- Det var en ganska djärv satsning, men responsen från gästerna har varit överväldigande positiv och för oss är det en bekräftelse på hur viktigt det är att aldrig stanna upp. Det är i de ständiga förbättringarna och lusten att gå vidare som framgångarna finns, säger en mycket nöjd Elisabeth Haglund.

Läs mer om Hotel Tylösand på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.