Hotel Tylösand utsett till norra Europas ledande konferenshotell - | Konferensvärlden
Foto: Pamela.se
Mötesnytt > Hotel Tylösand utsett till norra Europas ledande konferenshotell

Hotel Tylösand utsett till norra Europas ledande konferenshotell

Prisbelönta Hotel Tylösand har än en gång vunnit ett prestigefullt internationellt pris. Denna gång är det den internationella organisationen World Luxury Hotel Awards som på sin årliga prisutdelningsgala på Hotel Kulm i schweziska St Moritz har utsett Hotel Tylösand till vinnare i kategorin ”Luxury Hotel & Conference Centre” för norra Europa.

7 december 2017,

World Luxury Hotel Awards räknas som den mest prestigefyllda tävlingen inom hotellbranschen och utser de främsta aktörerna. Bakom röstningen står 300 000 kunder över hela världen.

- Vi har metodiskt byggt upp Hotel Tylösand till att bli en modern, attraktiv och inspirerande konferensanläggning som sätter kreativiteten och arbetslusten i första rummet, säger en leende Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand.

- Vi har tagit hem tre guldmedaljer som Sveriges ledande spa 2012, 2015 och 2016 – och bara i år har vi redan vunnit två fina utmärkelser som ledande affärshotell. Att nu ta ytterligare en guldmedalj i kategorin luxösa affärshotell och konferensanläggningar för norra Europa är ett fantastiskt kvitto på att vår satsning har gett resultat.

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta och all tänkbar teknisk utrustning med ljus och ljud, har Hotel Tylösand kapacitet för alla typer av möten.

- Och för de mest förtroliga samtalen brukar vi rekommendera den sju kilometer långa stranden längs med Kattegatt. Till och med den har vunnit första pris - i en undersökning om svenskarnas favoritstränder, skrattar Elisabeth Haglund.

Läs mer om Hotel Tylösand och boka på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.