Hotellrum för yoga på nya Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg - | Konferensvärlden
Yogarum på Radisson Blu Metropol Hotel
Mötesnytt > Hotellrum för yoga på nya Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg

Hotellrum för yoga på nya Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg

Hälsa & Spa Radisson Blu Metropol Hotel erbjuder tillsammans med Yogobe speciella Yogarum för sina hotellgäster. En hållbar livsstil blir mer och mer viktigt för resenärer, därför finns nu fem speciellt utrustade hotellrum för den som önskar utöva yoga på sin resa.

25 maj 2016, uppdaterad: 25 maj 2016

Radisson Blu Metropol Hotel i stadsdelen Söder i centrala Helsingborg erbjuder nu sina övernattande gäster möjligheten att bo på ett av de nyutrustade Yogarummen. Det ökade intresset för ett hållbart liv har fått hotellets VD Mikael Wennerström att vilja möta behovet genom att kunna utöva en hälsosam livsstil även när man befinner sig på resande fot.

Fullt utrustade Yogarum

- Redan när vi öppnade hotellet talade vi om hur viktigt det är att våra hotellgäster ska må bra när de bor hos oss. Till exempel är vårt gym det bäst utrustade hotellgymmet i staden. Vi har några hotellrum som är mer rymliga än andra, med ett fint trägolv. När en övernattande gäst började efterfråga dessa rum för att hon skulle utöva yoga föddes tanken att dessa rum skulle kunna kompletteras med extra tillbehör och bli bokningsbara som Yogarum. Tillsammans med Yogobe, ett onlineverktyg för Yoga och träning, har vi nu utrustat rummen med yogamatta, yogakloss och erbjuder dessutom fri träning via deras tjänst, säger Mikael Wennerström, vd på hotellet.

Än så länge är det 5 rum som har denna utrustning på Radisson Blu Metropol Hotel. Blir efterfrågan stor, finns möjligheten att ytterligare öka antalet Yogahotellrum.

Vikten av en hållbar livsstil

- Att regelbundet röra på sig samt att ge sig själv utrymme för reflektion och återhämtning är en nyckel till hållbar hälsa. När vi reser är det lätt att vi tappar sunda och goda vanor. Tillsammans med hotellet tillgängliggör vi videovägledning i de nya yogahotellrummen med utgångspunkt i gästernas individuella behov och förutsättningar. Att vi kan hjälpa folk att vidhålla sina träningsrutiner, det gillar jag! säger Peter Munteanu, vd och medgrundare till Yogobe.

Det förstklassiga hotellet är det största i centrala Helsingborg och den enda internationella hotellkedjan i staden. Intresset för det nyöppnade hotellet har visat sig vara stort.

På Konferensguiden.se kan du läsa mer om Radisson Blu Hotel Metropol och få kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.