ICEBAR Stockholm lanserar världsunik attraktion - | Konferensvärlden
Mötesnytt > ICEBAR Stockholm lanserar världsunik attraktion

ICEBAR Stockholm lanserar världsunik attraktion

Nöje ICEBAR Stockholm som inryms på Hotel C Stockholm i hjärtat av city, lanserar idag den 19 mars tillsammans med PACE Stockholm, den världsunika attraktionen ICE-SCAPE.

19 mars 2018, uppdaterad: 19 mars 2018

ICE-SCAPE är ett så kallat “Escape room” där, 3-6 personer spelar tillsammans i ett lag och det gäller att hitta ledtrådar, knäcka koder och lösa pussel, som slutligen gör att man klarar att ta sig ut. Allt sker på tid, så deltagarna har max 45 min på sig att lösa alla gåtor. För att ytterligare utmana deltagarnas sinnen, så sker aktiviteten i -5 C, inne i ett speciellt rum på ICEBAR Stockholm.

- Vi grävde där vi stod när vi skapade ICE-SCAPE. Önskan var att skapa något unikt fördels våra hotellgäster och samtidigt få ner både turister samt Stockholmare till Vasaplan,så de får återupptäcka fantastiska ICEBAR Stockholm. Att turista i sin egen stad är väldigt underskattat och med en så unik produkt som ICEBAR Stockholm, i kombination med denna typ av Escape Room så kommer det bli magi! säger Kristofer Skoglund, Director of Sales & Marketing på Hotel C Stockholm & ICEBAR Stockholm.

ICE-SCAPE har skapats tillsammans med samarbetspartnern; PACE Stockholm som har flerårig erfarenhet av att skapa koncept för olika typer av Escape Rooms i Sverige.

ICE-SCAPE är en aktivitet för konferensgruppen, kompisgänget eller familjen. Aktiviteten bygger på teamwork, tydligt målfokus och givetvis en stor portion tävlingsanda. Här får man chansen att verkligen testa sina slutledningsförmågor under tidspress. Åldersgräns för deltagarna är 16 år.

- Vi tar nu ett av de många steg framåt mot vår långsiktiga strategi för Hotel C Stockholm & ICEBAR Stockholm genom att lansera ICE-SCAPE. Vår målsättning är att skapa unika Stockholmsminnen och ICE-SCAPE är verkligen någonting unikt, mitt i hjärtat av city!, säger Kristofer Skoglund.

Aktiviteten ICE-SCAPE passar utmärkt för kickoffen med kollegorna och är öppen för bokningar från och med den 19 mars 2018. Läs mer om Hotel C Stockholm och ICEBAR på Konferensguiden.se och boka här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.