Järntronen från Game of Thrones på ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Järntronen från Game of Thrones på ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm

Järntronen från Game of Thrones på ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm

Nöje Järntronen är den mest åtråvärda ikonen i en av världens genom tiderna största TV-serier, Game of Thrones. Nu finns Istronen - en nordisk version av Järntronen helt i is - på ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm. Istronen är skapad av ICEHOTEL i Jukkasjärvi och består av 100 procent naturis från Torneälven. Fram till den 4 april kan Game of Thrones-fans provsitta och beskåda en minst sagt iskall tolkning av Järntronen i Stockholm.

16 mars 2016,

I samband med lanseringen av Game of Thrones säsong 5 på Blu-ray™ och DVD har Warner Bros. låtit ICEHOTEL i Jukkasjärvi skapa en nordisk version av Järntron helt i naturis från Torneälv. Istronen är 600 kilo tung och 180 centimeter hög, 120 centimeter lång och 80 centimeter bred. Istronen finns på ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm.

– Game of Thrones-fans och andra är välkomna att provsitta och mingla i en miljö som bär känslan av North of the Wall, säger Niclas Ingwall, Försäljnings- och Marknadschef på Nordic C Hotel.

Sju specialdrinkar har också skapats, inspirerade av de sju kungadömena.

Den fruktade vintern närmar sig i Game of Thrones säsong 5

I den hyllade och prisbelönta TV-serien Game of Thrones kretsar allt kring kontinenten Westeros, bestående av de sju kungadömena, där den som sitter på den mäktiga Järntronen i King’s Landing styr. Handlingen baseras på böckerna skrivna av George R. R. Martin och vi får följa de nio släkten som alla anser sig ha rätt till Järntronen - Stark, Lannister, Baratheon, Targaryen, Greyjoy, Tully, Arryn, Tyrell och Martel, vilket leder till både blodiga tvister och krig.

I den femte säsongen utlovas några av de mest spänningsladdade scenerna hittills och hotet om den fruktade vintern blir mer påtagligt än någonsin tidigare. Samtidigt fortsätter intrigerna och den eviga kampen om Järntronen. Den 14 mars släpper Warner Bros. Entertainment Nordic den femte säsongen av Game of Thrones på Blu-ray™ och DVD.

Game of Thrones har imponerande 9,5 i rating på IMDb och säsong fem har vunnit flest antal Emmy® Awards någonsin under ett och samma år med tolv vinster av 24 nomineringar.

Fakta Nordic C Hotel

Nordic C Hotel erbjuder 367 hotellrum, 12 möteslokaler, bar och restaurang + unik ICEBAR på Vasaplan i Stockholm city. Nordic C Hotel var det första hotellet i världen att erbjuda en permanent isbar året om. ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm har sedan öppningen 2002 erbjudit en spektakulär isdesign och haft en konstant innetemperatur på sju minusgrader.

Kostnadsfri bokningshjälp på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.