Jessica Norgren - ny hotelldirektör på Clarion Hotel Sign - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Jessica Norgren - ny hotelldirektör på Clarion Hotel Sign

Jessica Norgren - ny hotelldirektör på Clarion Hotel Sign

På nya platser Jessica Norgren är ny hotelldirektör på Clarion Hotel Sign i Stockholm efter Kai Pasma. Jessica var tidigare hotellchef på Clarion Hotel Arlanda Airport, där hon har varit med sedan starten 2012 och därmed lett verksamheten från betong till den internationella utmärkelsen ”Clarion Hotel of the Year”.

6 april 2016,

– Jessica har från starten på Clarion Hotel Arlanda Airport levererat fantastiska resultat. Hon har de rätta kvalifikationerna för tjänsten på Clarion Hotel Sign och är därmed ett självklart val för oss, säger Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade 2012. Jesscia har som Hotellchef lett verksamheten sedan dess och berättar att det är med ett visst vemod som hon lämnar sin position på Clarion Hotel Arlanda Airport. Men att det ska bli roligt att arbeta med Stockholms största hotell, Clarion Hotel Sign.

– Att vara med och öppna ett hotell och bygga ett helt nytt team har varit fantastiskt och det är med visst vemod som jag lämnar min position på Clarion Hotel Arlanda Airport. Allt sedan hotellet öppnade har vi jobbat på att ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen och de gästomdömen, utmärkelser och nomineringar vi fått är fina kvitton på att vi har gjort ett riktigt bra jobb. Nu ska det bli väldigt roligt att arbeta med topphotellet Clarion Hotel Sign och se hur jag, tillsammans med teamet där, kan utveckla upplevelsen för de gäster som väljer ett city hotell för boende, mat och möten, säger Jessica Norgren.

Jessica tillträdde sin nya tjänst som hotelldirektör på Clarion Hotel Sign den 5 april och i väntan på ny hotelldirektör för Clarion Hotel Arlanda Airport kommer Jessica att fortsätta att agera hotelldirektör.

Fakta Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Den spektakulära byggnaden belägen mitt I Stockholm city är ritat av den svenske arkitekten Gert Wingårdh. På hotellets restaurang American Table Brasserie and Bar by Marcus Samuelsson möter skandinaviska smaker den amerikanska pulsen. Selma CitySpa på hotellets åttonde våningsplan är ett cityspa som erbjuder behandlingar, uppvärmd utomhuspool, relaxytor, bastu och fräscha rätter.

Kostnadsfri hjälp att boka din konferens på Clarion Hotel Sign på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.