Josefin Carlsson ny driftschef för Restaurang Hantverket och Sturegatan 15 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Josefin Carlsson ny driftschef för Restaurang Hantverket och Sturegatan 15

Josefin Carlsson ny driftschef för Restaurang Hantverket och Sturegatan 15

På nya platser Josefin Carlsson är ny Driftchef för Restaurang Hantverket och mötesavdelningen Sturegatan 15 i Stockholm. Josefin kommer senast från positionen som restaurangchef för Galleriet Restaurang på Görvälns Slott. Restaurang Hantverket öppnade i april förra året. Här ska både inredningen och upplevelsen kännas äkta och genomarbetade – ett riktigt Hantverk helt enkelt.

11 januari 2017,

– Restaurang Hantverket är en unik mötesplats när det kommer till mat, dryck, möten och interiör. Jag är mycket glad över att få ta mig an denna nya utmaning och jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla verksamheten till att bli en av Stockholms främsta mat- och dryckesdestinationer, säger Josefin Carlsson.

Josefin kommer senast från positionen som restaurangchef för Galleriet Restaurang på Görvälns Slott. Innan sin tid på Görvälns Slott var Josefin Catering Manager och Hovmästare på Sjömagasinet i Göteborg. Hon har också genomfört Internship på Oaxen Krog & Slip i Stockholm och på Avalon Hotel & Restaurang i Göteborg.

Josefin är utbildad på Göteborgs Universitet med inriktning restaurangmanagement och företagsekonomi. Hon är också Sommelierutbildad.

– Vi välkomnar Josefin Carlsson till Restaurang Hantverket och Sturegatan 15 och ser mycket fram emot att få jobba med en engagerad och kompetent ledare. Vi är övertygade om att med Josefins erfarenhet, tillsammans med det övriga teamet, kommer att förhöja upplevelsen ytterligare för våra gäster, säger Fredrik Utheim VD för Stockholm Meeting Selection.

Restaurang Hantverket ingår i Stockholm Meeting Selection. Här ingår även Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna. Läs mer om dessa på Konferensguidne.se - vi hjälper er att boka nästa konferens helt kostnadsfritt!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.