Julshowen Grand Rocks med Brolle på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Foto: Mats Bäcker
Grand Rocks med Brolle på Grand Hôtel.
Mötesnytt > Julshowen Grand Rocks med Brolle på Grand Hôtel

Julshowen Grand Rocks med Brolle på Grand Hôtel

Nöje I år är det den norrländska artisten Brolle som rockar loss i Grand Hôtels julshow Grand Rocks. Det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influenser. Showen kan ses från den 24 november, då det även dukas upp till julbord dignande av hemlagad julmat och säsongens delikatesser.

30 augusti 2016,

Julshowen Grand Rocks på Grand Hôtel kommer att bli något extra jämfört med tidigare år, det blir fullt ös från början och gästerna kommer få uppleva en show som är betydligt rockigare.

– Brolle är en av våra mest karaktärsstarka artister som medverkat i musikaler, melodifestivalen och Ladys night, så han vet verkligen vad som krävs för att det ska bli en show på scenen. Det känns förstås jätteroligt att ha honom här på Grand Hôtel i juletid, säger Pia Djupmark, VD för Grand Hôtel.

Brolle följer i raden av folkkära artister som uppträtt med julshow på Grand Hôtel genom åren. Tidigare år har publiken njutit av Jerry Williams, Jill Johnson, Orup, Björn Skifs och nu senast Charlotte Perrelli.

– Det känns superhäftigt att få sätta upp en julshow på Grand Hôtel. Jag har gjort många shower tidigare men det känns speciellt att få spela här på Grand Hôtel och följa i raden av välkända artister som förgyllt tidigare års jular här på scen, säger Brolle. 

Showen Grand Rocks kan ses från den 24 november till och med den 21 december. Biljetterna har nyligen släpps och i priset inkluderas Grand Hôtels härliga julbord. Priset på biljetterna ligger på 1 295 kronor. Det finns också möjlighet till ett begränsat antal barplatser utan julbord med priser från 495 kronor. 

Varför inte avsluta året tillsammans med dina kollegor på Grand Hôtel med showen Grand Rocks! Biljetterna bokas via GrandHotel.se. Är du intresserad av att konferera på Grand Hôtel rekommenderar vi att du kikar in på Konferensguiden.se. Här kan du läsa mer om anläggningen och dessutom erbjuds du professionell kostnadsfri bokningshjälp med din nästa konferens eller kickoff.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.