Julshowen Snödrottningen med Rickard Söderberg på Artipelag - | Konferensvärlden
Foto: Anderas Paulsson
Snödrottningen med Rickard Söderberg på Artipelag.
Mötesnytt > Julshowen Snödrottningen med Rickard Söderberg på Artipelag

Julshowen Snödrottningen med Rickard Söderberg på Artipelag

Nöje Snödrottningen är 2017 års exklusiva julshow på Artipelag i Stockholms skärgård där glamour blandas med storslagen musik och utsökt mat. Den kända operatenoren Rickard Söderberg har skrivit ett manus som rymmer både innerlig julstämning och burlesk humor.

18 september 2017, uppdaterad: 18 september 2017

Orkesterarrangemangen är framtagna av Sveriges ende dirigent och arrangör på Broadway – Nils-Petter Ankarblom – och de framförs av en fem musiker stark orkester. På scen flankeras Rickard Söderberg av de erkända solisterna Johanna Sannefors och Laine Quist, vilka han delat scen med i snart två decennium. Trions kärlek till varandra, musiken och teatern utgör den grund som krävs för en storslagen föreställning.

Om julshowen

Rickard Söderberg har de senaste åren blivit en mer och mer känd karaktär. Han uppvisar en unik förmåga att blanda en förstklassig operastämma med en varm, folklig ton som gjort honom till ett välkommet inslag i underhållningsprogram som Körslaget och den ständigt återkommande Melodifestivalen.

Snödrottningen på Artipelag är Rickards andra julshow och följer upp fjolårets En klassisk jul som han gjorde tillsammans med Arja Saijonmaa. När det gäller julmusik har Rickard även ett helt album i bagaget då han år 2016 släppte plattan Make the Yuletide Gay. I årets show kan vi förvänta oss att ensemblen stämmer upp i både svenska och amerikanska julklassiker, samt även kända stycken hämtade från operans och musikalernas värld.

Solister, utöver Rickard Söderberg själv, är Johanna Sannefors och Laine Quist. Musiken är arrangerad av meriterade dirigenten Nils-Petter Ankarblom, som till vanligtvis är kopplad till de amerikanska musikalscenerna. Det fem personer starka bandet rymmer Johan Reis på klaviatur, Mikael Bengtsson på slagverk, Hanna Remle på oboe och engelskt horn, Jon Lundberg på klarinett och saxofon samt Jon Lundberg på bas.

Kvällarna inleds med en elegant trerättersmiddag framtagen av Artipelags kökschef Stefan Pernemar med personal och tillsammans med Rickard Söderberg själv. För de som endast vill se showen går det att boka barplatser.

Snödrottningen framförs den 2, 6-9 samt 13-16 december 2017 i Artipelags Artbox i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm.

Läs mer om Artipelag på Konferensguiden.se och boka din konferens eller kickoff här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.