Kompetensutveckling för hotell- och konferensbranschen på Compro Möten & Events Partnerdag i Göteborg - | Konferensvärlden
Föreläsarna under Partnerdagen i Göteborg den 27 mars 2017 - Johan Stael von Holstein, Olle Leckne och Annika Lidne.
Mötesnytt > Kompetensutveckling för hotell- och konferensbranschen på Compro Möten & Events Partnerdag i Göteborg

Kompetensutveckling för hotell- och konferensbranschen på Compro Möten & Events Partnerdag i Göteborg

Event Femtiotalet försäljningsansvariga och platschefer från västra och södra Sverige samlades under måndagen den 27 mars på Lindholmen Conference Centre för att lyssna till viktiga ämnen inom försäljning. Tre gånger per år arrangerar Compro Möten & Event Partnerdagar för Sveriges konferensanläggningar som är partners för att förmedla viktig kunskap inom heta ämnen, som försäljning, digitalisering och entreprenörskap. Under dagen talade tre experter och det blev även en hel del mingel och nätverkande bland anläggningarna.

28 mars 2017,

Annika Lidne talade om vad företag behöver veta om affärsdrivande sociala medier samt om trender inom sociala medier och onlinemarknadsföring. Annika Lidne är en populär talare kring sociala medier, digitalisering, entreprenörskap, innovation, ledarskap och startups. Hon har arbetat med sociala medier sedan 2006, och grundade välkända Stockholm Social Media Club 2007 som fick ca 14 lokala klubbar att skapas i landet. Annika jobbar dels som talare, utbildare och konsult i egen regi, och är dels medgrundare och vd för SaaS startup Dramatify. Hon är också senior advisory board member för Stockholms startuphub SUP46 och huvudförfattare till Svenska Startupmanifestet.

Olle Leckne tog vid och talade om hur man förbättrar sin försäljning genom att praktiskt omsätta möjligheterna med Linkedins nätverk i vardagen. Olle har på relativt kort tid skapat ett genuint rykte om sig att vara den i Sverige som kanske har mest professionell kunskap om LinkedIn och har positionerat sig som den ledande experten på nyttan med LinkedIn.

Dagen avslutades med föreläsning av Johan Stael von Holstein som talade om internet igår, idag och imorgon. Johan gav oss viktiga insikter om morgondagens internet och hur vi förbättrar affären. Johan Staël von Holstein har länge setts som en av Sveriges mest inflytelserika beslutsfattare och har alltid varit generös med att dela med sig av sina erfarenheter. Han idealiserar inte, trots att han menar att entreprenörskapet är det bästa man kan ge sig i kast med, både som individ och som samhällsmedborgare. Det handlar om att våga och att vara beredd att jobba hårt. Johans rika erfarenhet från att ha grundat flera IT-företag gör honom till en kunnig och spännande trendspanare. Han kan som få andra se affärsnyttan i olika trender och får med sitt stora nätverk tillgång till information om nyheter inom IT och affärsvärlden långt innan de kommer till allmän kännedom.

Dessa föreläsare kan bokas genom Compro Möten & Event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.