KonferensVärldens guldnummer snart hos dig! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > KonferensVärldens guldnummer snart hos dig!

KonferensVärldens guldnummer snart hos dig!

Mötestrender I år är det 30 år sedan KonferensVärlden såg dagens ljus, och det vill vi naturligtvis fira med ett extra tjockt guldnummer fyllt med stjärnglans, intressanta intervjuer och viktiga branschfrågor. Nästa nummer kommer ut under vecka 42.

8 oktober 2018,

Tiden går fasligt snabbt. Under 30 år har vi skrivit och bevakat, vänt på stenar och grävt i myllan, spridit kunskap och väckt intresse kring allt som rör konferensvärlden. Naturligtvis fortsätter vi i samma takt i minst 30 år till. Utvecklingen av tidningen har varit en resa i sig och de senaste åren har vi valt att spetsa till den genom att lyfta fram människan i allt högre grad, eftersom det är människor som bygger upplevelser och skapar fram­gång. Apropå just människor, så får vi i det här numret läsa intressanta inspel från fyra marknadschefer som ger sin syn på några branschspecifika frågor däribland onlinebokning av konferenser – hur ser man på det? Hur påverkar de fyra bokstäverna GDPR deras arbete?

Vi har även kikat när­mare på hur man bygger upplevelser genom att skapa en historia kring en destination eller ett hotell, så kallad storytelling, en allt vanligare företeelse när nya hotell ser dagens ljus. Vi har tagit pulsen på Spik Studios och Stylt Trampoli, två välmeriterade konceptutvecklare som ligger bakom flera uppmärksammade mötesplatser.

Du som läsare ska alltid kunna förvänta dig att få riktigt bra idéer och tips som du kan ha nytta av i din arbetsvardag. Missa därför inte expert­tipsen från Lofsan, en av Sveriges främsta bloggare inom hälsa och motion, där hon tipsar om hur du slipper kontorskrämporna. Vi tipsar även om härliga prylar, produkter och färger som livar upp i höstmörkret och vinterkylan.

Eftersom det här är ett riktigt jubileumsnummer har vi spridit ovanligt mycket stjärnglans över bladen och intervjuat tre kvinnor med stark integritet och naturlig strålglans, som var och en kommit att bli smått legendariska inom sitt respektive gebit: Alexandra Charles von Hofsten, Anna Holtblad och Elisabeth Tarras Wahlberg, som arbetat nära kungafamiljen lika länge som vår tidning funnits.

Självklart bjuder vi som vanligt också på massor av inspiration i form av reportage om fina konferensanläggningar i hela Sverige.

Håll utkik - nya KonferensVärlden kommer ut under vecka 42! Tidningen är till för dig som bokar konferenser, möten och event via Compro Möten & Event och Konferensguiden.se, eller är kvalificerade och utvalda besökare på företagets populära kundevents. Vill du starta en kostnadsfri prenumeration kan du göra det här.

Vi önskar dig mycket läsnöje med inspiration och glädje!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.