Linnea Henriksson i glimrande julshow på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Foto: Beata Cervin
Linnea Henriksson i glimrande julshow på Grand Hôtel.
Mötesnytt > Linnea Henriksson i glimrande julshow på Grand Hôtel

Linnea Henriksson i glimrande julshow på Grand Hôtel

Nöje Den 30 november har årets julshow, Gläns över sjö och Grand, i Vinterträdgården premiär. I år är det den ständigt aktuella Linnea Henriksson som står för underhållningen. Nytt för i år är att Linnea bjudit in några av sina vänner från Sveriges artistelit som gästartister. Det utlovas en glimrande julshow där Linnea kommer bygga en stark gemenskap med publiken, genom såväl nära och intima nummer som med fartfyllda och medryckande inslag.

30 augusti 2018,

Det känns väldigt roligt att presentera Linnea Henriksson som årets julshowsartist i Vinterträdgården. Hon är en artist som trots sin unga ålder visat en stor bredd i sin musikalitet och som genom sina låtar berört och charmat en stor publik, oavsett generation eller bakgrund, säger Pia Djupmark, vd för Grand Hôtel.

Linnea Henriksson, som bland annat är aktuell i höstens säsong av TV4-klassikern Så Mycket Bättre, har bjudit in artisterna Ebbot, Titiyo och Louise Hoffsten att gästa showen. De olika artisterna kommer uppträda i Vinterträdgården olika datum, vilket skapar en spännande variation i repertoaren.

Det känns superroligt att få bjuda in till julfirande på Grand Hôtel i år - sicken ära! Vinterträdgården är en helt ljuvlig miljö i sig. Lägger man till mitt fantastiska band och en och annan kär vän finns alla förutsättningar för att göra något riktigt fint - och riktigt komma i julstämning tillsammans. Jag längtar verkligen!,säger Linnea Henriksson.

Showen Gläns över sjö och Grand kan ses från 30 november till och med den 20 december på Grand Hôtel. Biljettpriser från 1295 kronor. Biljetten inkluderar Grands magnifika julbord. Ett begränsat antal barbiljetter erbjuds för 595 kronor.

Läs mer om Grand Hôtel Stockholm på Konferensguiden.se. Här erbjuder vi kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.