Lovik på Lidingö lanserar Brödfabriken - | Konferensvärlden
Johan Sörberg
Mötesnytt > Lovik på Lidingö lanserar Brödfabriken

Lovik på Lidingö lanserar Brödfabriken

Mat & dryck Bakning i olika former har aldrig varit mer populärt än nu. Utbudet av bak- och matprogram är oändligt och vi på Lovik är inte sena med att haka på trenden. Nu lanserar vi konceptet Brödfabriken där du som privatperson eller konferensgäst kan få baka dina drömmars bröd och bakverk. Givetvis med hjälp av ett proffs.

27 mars 2015, uppdaterad: 1 juni 2015

Ambassadörerna för Brödfabriken som kommer att lära oss allt värt att veta om bakning är Johan Sörberg och Sara Aasum Hultberg. Johan är välkänd från Sveriges största bakprogram, jurymedlem i Årets Bagare och Sara utsågs till Årets konditor 2015. Natursköna Lovik ligger endast 15 minuter från Stockholm city och är vackert beläget vid vattnet vid vattnet i Stockholms inlopp på Lidingö.

I konceptet Brödfabriken ingår det aktiviteter där gästerna själva kan baka tillsammans med ett proffs. I bageriet som precis blivit färdigställt finns det ett antal bakstationer med alla tänkbara tillbehör och bakredskap som går att anpassa efter antalet deltagare. Självfallet kan koncepten skräddarsys efter förfrågning:

För konferensgäster:

  • Lär dig baka danska wienerbröd
  • Bagare för en dag – Baka Lovikslimpan
  • Gör er egen dessert till kvällens middag

För privatgäster :

  • Baka med de små
  • Kompisbak på Brödfabriken
  • Kung i Brödfabriken
  • Gör er egen dessert till kvällens middag

- Lovik erbjuder ett perfekt koncept för alla bakglada i Stockholmsområdet som inte funnits tidigare. Jag ser fram emot att lära fler att baka mina mästerverk, för det är inte så lätt som man tror, förklarar Johan Sörberg med glimten i ögat.

Lovik byggdes som Lidingös första konferensanläggning och kan erbjuda en miljö som är optimal för kurs och konferens men också för privatpersoner. I restaurangen serveras förstklassig mat tillsammans med vacker havsutsikt. Loviks magnifika festvåning med kristallkronor och öppen spis har stått värd för många bröllop och fester. På Lovik finns 64 rum med smakfull inredning. Loviks vackra läge vid Hustegafjärden inbjuder också till olika vattenaktiviteter såsom RIB-båt, kajak eller en fisketur och längs med vattnet finns en fin strandpromenad.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.