Marie-Louise Kjellström blir ny vd på Grand Hôtel Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Marie-Louise Kjellström blir ny vd på Grand Hôtel Stockholm

Marie-Louise Kjellström blir ny vd på Grand Hôtel Stockholm

– Det är fantastiskt spännande att få komma till Sveriges mest anrika och hyllade hotell, Grand Hôtel. Det känns oerhört stimulerande att vara en del av företagets fortsatta utveckling, säger Marie-Louise Kjellström.

29 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Marie-Louise Kjellström kommer närmast från SAS där hon sedan 2008 varit Vice President med ansvar för globala kunder och affärsutveckling mot företagsmarknaden. Dessförinnan arbetade hon som direktör för försäljning och distribution för den svenska marknaden. Till hennes meriter hör också att hon varit vd för Eniro Sverige Försäljning AB. Marie-Louise Kjellström tillträder sin tjänst som vd på Grand Hôtel den 19 april.
– Jag är verkligen imponerad över hur Grand Hôtel har lyckats att förvalta och samtidigt vidareutveckla sitt varumärke, säger Marie-Louise.

Grand Hôtel har under de senaste åren utökat sitt erbjudande med bland annat nya Cadierbaren, de kritikerrosade Mathias Dahlgren-restaurangerna, Prinsessan Lilians svit samt det nyligen öppnade Raison d’Etre, hotellets exklusiva spa. Dessutom inhyser hotellet totalt 24 olika konferens- och festvåningslokaler, inklusive ett nytt auditorium för 216 personer, allt i en enastående internationell atmosfär. Idag erbjuder således Grand Hôtel en komplett hotellupplevelse av yttersta världsklass.
2010 ligger fokus på att utveckla försäljningen och att tydligare arbeta med att kommunicera ut Grand Hôtels unika förutsättningar med en tonvikt på affärsmötet mitt i Stockholms innerstad.
– Marie-Louise Kjellström är en ledare som har stor erfarenhet av internationell försäljning och affärsutveckling. Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Marie-Louise till Grand Hôtel. Hon är rätt person att leda Grand Hôtel in i framtiden och är en nyckelrekrytering som kommer att hjälpa till att förstärka vår position som Nordens ledande hotell, säger Peter Wallenberg Jr, styrelseordförande Grand Hôtel Holdings.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.