Meet & Greet – uppmärksammar viktiga personer för besöksnäringen - | Konferensvärlden
Meet & Greet
Priserna gick till Steffo Törnqvist, Lottie Knutson, Viggo Cavling och Nils Norberg.
Meet & Greet
Meet & Greet
Meet & Greet
Erica Johansson
Erica Johansson föreläser.
Meet & Greet
Meet & Greet
Meet & Greet
Viggo Cavling & Nils Norberg
Mest inflytelserika initiativtagare till Viggo Cavling & Nils Norberg
Steffo Törnquist
Mest inflytelserika inspiratör till Steffo Törnquist
Kiralina
Dagens sång av fantastiska Kiralina, här tillsammans med Katarina Niss, försäljningschef på BokningsBolaget.
Meet & Greet
Vinnaren Steffo Törnquist tillsammans med BokningsBolagets medarbetare Katarina Niss, Marika Rosén och Sanna Friis.
Mötesnytt > Meet & Greet – uppmärksammar viktiga personer för besöksnäringen

Meet & Greet – uppmärksammar viktiga personer för besöksnäringen

Prisbelönta Den 24 maj bjöd BokningsBolaget och branschtidningen KonferensVärlden in till Meet & Greet på 7A Posthuset i Stockholm. Meet & Greet är ett nytt event där man uppmärksammar och delar ut pris till särdeles viktiga och kända personer som på ett enastående sätt bidragit till en positiv utveckling av mötesindustrin.

25 maj 2022, uppdaterad: 25 maj 2022

BokningsBolaget och KonferensVärlden bjöd in konferens- och eventköpare till en spännande eftermiddag med mingel, bubbel, skön musik av Kiralina, föreläsning, gofika och prisutdelning. Föreläsningen hölls av Erica Johansson, en av Sveriges främsta friidrottare med en lång, framgångsrik karriär bakom sig. På plats fanns även representanter från flera fina konferensanläggningar, för inspiration inför kommande konferenser och möten.

Under eftermiddagen delade BokningsBolaget ut pris till kända personer som bidragit till en positiv utveckling av mötesindustrin och därmed till att stärka besöksnäringen. Priserna gick till Steffo Törnqvist, Lottie Knutson, Viggo Cavling och Nils Norberg, och delades ut inom följande kategorier:

Mest inflytelserika inspiratör till Steffo Törnquist

Juryns motivering: En stark drivkraft som i sin roll som moderator, styrelsemedlem med koppling till branschen och författare bidrar till att stärka besöksnäringen. Hans välkända kunskaper inom mat och dryck framförs under föreläsningar eller i tv-rutan med en elegant fingertoppskänsla för livets goda.

Mest inflytelserika influencer till Lottie Knutson

Juryns motivering: Med sitt oförtrutna resande och målande beskrivningar av olika mötesplatser i Sverige och resten av världen, bidrar Lottie till reslust och nya upptäckter av allt som besöksnäringen har att erbjuda.

Mest inflytelserika initiativtagare till Viggo Cavling & Nils Norberg

Juryns motivering: För ett långsiktigt och enträget arbete med att sätta besöksnäringen och reseindustrin i fokus genom instiftandet av den prestigefyllda utmärkelsen Grand Travel Award som grundades 1993 och delas ut till rese- och turistnäringens duktigaste aktörer. Travel News Business Forum är ett annat hedervärt initiativ som syftar till att stärka besöksnäringens aktörer och initierades under pandemin.

Vinnarna fick komma upp på scen där de intervjuades av BokningsBolagets försäljningschef Katarina Niss. De mottog sedan ett diplom, ett vackert hjärta av glas och en varm applåd av publiken. De var alla stolta och tacksamma över priset, som i år var extra betydelsefullt med tanke på den prövning som besöksnäringen tvingats gå igenom under pandemin.

BokningsBolaget arbetar för att underlätta och stärka möten mellan människor med sin långa erfarenhet av att arrangera konferenser, möten, events och kickoffs. För att ytterligare främja besöksnäringen utdelar BokningsBolaget pris till personer som positivt påverkar branschen. Planen är att arrangera Meet & Greet årligen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.