Niklas Strömstedt i stor julshow på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Foto: Mattias Edvall
Niklas Strömstedt, Ett Ljus i Mörkret
Mötesnytt > Niklas Strömstedt i stor julshow på Grand Hôtel

Niklas Strömstedt i stor julshow på Grand Hôtel

Nöje Med 122 dagar till jul, bjuder nu Niklas Strömstedt in till sin julshow "Ett ljus i mörkret" i Vinterträdgården på Grand Hôtel. En show där Niklas med band utlovar julfavoriter kombinerat med Niklas mest kända låtar. En sann julshow där han förverkligar sina allra vildaste julfantasier.

23 augusti 2017,

– Det känns väldigt kul att Niklas i år firar in julen tillsammans med oss! Niklas är en av våra mest folkkära artister, och vi ser framemot en riktigt julig show. Ett ljus i mörkret blir pricken över i:et i julfirandet här på hotellet, säger Pia Djupmark, VD för Grand Hôtel.

Niklas Strömstedt följer i raden av folkkära artister som uppträtt med julshow på Grand Hôtel genom åren. Tidigare år har publiken njutit av Orup, Björn Skifs, Charlotte Perrelli och nu senast Brolle.

– Jag längtar till att få framföra Ett ljus i mörkret på Grand Hôtel! Jag kan dessutom lova att något liknande aldrig tidigare glimmat i Vinterträdgården. Det kommer att bli en sagolik julshow, säger Niklas Strömstedt.

Showen Ett ljus i mörkret kan ses från 25 november till och med den 20 december på Grand Hôtel. Biljettpriser från 1095 kronor. Biljetten inkluderar Grands magnifika julbord. Ett begränsat antal barbiljetter erbjuds à 495 kronor.

Läs mer om Grand Hôtel Stockholm på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostndsfribokningshjälp med din konferens, kickoff och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.