Nordic Choice Hotels prisat som Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen - | Konferensvärlden
Bjørn-Arild Wisth
Mötesnytt > Nordic Choice Hotels prisat som Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen

Nordic Choice Hotels prisat som Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen

Prisbelönta Nordic Choice Hotels har korats till Sveriges bästa arbetsplats i resebranschen och som Sveriges tionde bästa i samtliga branschkategorier för stora organisationer. Vinnaren utsågs av Great Place to Work och är resultatet av världens största arbetsplatsstudie som årligen genomförs i 45 länder över hela världen.

23 mars 2015, uppdaterad: 1 juni 2015

- Det här är otroligt roligt och ett fint kvitto på att det målmedvetna arbete som vi gör inom Nordic Choice Hotels är rätt väg att gå. Vi har bestämt oss för att bästa sättet att utveckla vår personal är att arbeta inkluderande och med en stor mångfald bland våra medarbetare. Det gör att vår personal växer och att vi därmed skapar de bästa förutsättningarna för att våra hotellgäster ska få en oförglömlig upplevelse när de besöker oss, säger Nordic Choice HR-direktör Tone Odvold Ålhus.

Sveriges Bästa Arbetsplats är ett pris som delas ut av Great Place to Work. Företaget genomför årligen världens största arbetsplatsstudie i 45 länder över hela världen. Priset delas ut i tre kategorier: små, mellanstora och stora organisationer. Det var i kategorin stora organisationer som Nordic Choice Hotels igår fick ta emot priset som Sveriges tionde bästa arbetsplats. Med den placeringen blev också Nordic Choice den bästa arbetsplatsen inom resebranschen.

Listan över Sveriges bästa arbetsplatser baseras på en medarbetarundersökning som Great Place to Work skickar ut till slumpvist utvalda medarbetare inom företagen. Undersökningen ber medarbetaren ta ställning till 59 påståenden om arbetsplatsen. Utöver detta görs en kulturanalys där företagen ombeds beskriva hur de hanterar rollen som arbetsgivare.

- Vi har aktivt arbetat med att bygga en bra kultur inom företaget från dag ett då vi hade ett ensamt hotell i Norge till idag då vi har 178 hotell i fem länder. Vår otroliga expansion har vi helt och hållet att tacka våra fantastiska medarbetare för och att utveckla dem och kulturen inom företaget kommer fortsätta vara överst på vår dagordning, säger Bjørn-Arild Wisth, vice koncernchef, Nordic Choice Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.