Nu öppnar Boulebar Tryckeriet - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu öppnar Boulebar Tryckeriet

Nu öppnar Boulebar Tryckeriet

Event Den 1 september öppnar Boulebar Tryckeriet i Liljeholmen. En gammal industrilokal har omvandlats till sydfransk park med restaurang, barer och boule i två våningar. Under hela öppningshelgen bjuds det på liveband, DJ:s och bouleturneringar.

1 september 2017,

Boulebar öppnar nu sin största satsning någonsin i ett gammalt tryckeri i Liljeholmen. Lokalen är över tusen kvadratmeter stor och fördelad på två våningar med terrass. På restaurangen i Tryckeriet serveras allt från ostron och baguetter till créme brulée och mousse au chocolat. Även baren har en tydlig fransk inriktning med landets största sortiment av den franska nationaldrycken pastis.

Boulebar startade redan 2004 i en källarlokal i Stockholm av ett gäng entusiaster. Under de senaste åren har intresset för boule exploderat och Boulebar finns nu även i Göteborg, Malmö, Örebro och Köpenhamn.

– Vi har alltid vågat öppna Boulebar på annorlunda platser, säger Malin Legranäs som är ansvarig för Boulebar i Stockholm. Från en uppgång till tunnelbanan på Kungsholmen, en bortglömd båtförvaring på Södermalm eller ett öde torg i Malmö. Eftersom Tryckeriet är det bästa vi någonsin gjort hoppas vi på gäster från precis hela Stockholm.

Nya Boulebar Tryckeriet öppnar på Liljeholmsvägen 14 och har öppet samtliga dagar i veckan, från tidig boulelunch till sen kväll. Målet är att skapa oas i Stockholm för alla som vill spela boule, äta franskt, lyssna på musik eller hänga i baren.

Boulebar är helt perfekt för företagsaktiviteter, event eller kick off. Läs mer på Konferensguiden.se och boka här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.