Ny duo tar Hotel Ullinge till nya nivåer - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny duo tar Hotel Ullinge till nya nivåer

Ny duo tar Hotel Ullinge till nya nivåer

På nya platser Hotel Ullinge är en anrik mötesplats med en lång historia av värdskap och personlig service. Sedan augusti 2021 drivs hotell-, konferens-, och restaurangverksamheten av duon Martin Baum och Svante Stenervik. Hotel Ullinge blir därmed den fjärde medlemmen i mötesfamiljen, där Hotel Vrigstad, Hotel Värnamo samt Eksjöhovgårds Värdshus sedan tidigare ingår.

27 april 2022,

”Pandemin har helt klart varit en utmaning för hela hotell & restaurang-branschen, men vi bestämde oss tidigt för att se möjligheterna och ta vara på chansen för att komma vidare i vår satsning. Hotel Ullinge är ett perfekt tillskott och komplement i vår familj och vi är mycket stolta och glada över förvärvet. Mötesplatsen har en lång och anrik historia och vårt mål är att utveckla och förvalta det här arvet för att ta anläggningen till nästa nivå in i framtiden”, säger Martin Baum, VD för Hotel Ullinge.

Hotel Ullinge vill utveckla mötesplatsen för att ta företaget till nästa nivå och flytta fram sina positioner i Småland och södra Sverige ytterligare. Det handlar både om att utveckla den befintliga verksamheten i kombination med att nå ut till nya målgrupper samt bredda upplevelse- och aktivitetsportföljen på plats. Vi har ett unikt starkt koncept där en lugn rofylld atmosfär med ett förstklassigt sjönära läge kan mixas med tempofyllda dagar med möten och konferenser. En fullutrustad mötesplats mitt i hjärtat av Småland med närhet till flera större städer och orter. Dessutom ingår Hotel Ullinge i Best Western kedjan och är klassat som ett Sure Hotel Collection by Best Western, vilket gör att man får tillgång till alla förmåner som ingår i Best Westerns lojalitetsprogram när man bor på hotellet. VD Martin Baum ska tillsammans med sitt team på Ullinge leda arbetet framöver för att nå nya framgångar med sitt möteskoncept.

- Det känns väldigt roligt och spännande att ha förmånen att utveckla en så anrik och klassisk mötesplats och vi ser mycket positivt på framtiden. Vår profilering i regionen pågår för fullt och vi får ständigt nya samarbetspartners, vilket är ett härligt positivt tecken. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta driva denna utveckling, och tillsammans med mina kollegor ta Hotel Ullinge till nya nivåer. Det kommer definitivt att bli en spännande resa”, säger Martin Baum.

Hotel Ullinge ingår som en del i varumärket Meeting Småland Hotel Group där dessutom Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo, samt Eksjöhovgårds Värdshus ingår.

Läs mer om Hotel Ullinge och boka anläggningen för er nästa konferens på systersajten Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.