Ny hotell- och konferenspärla i Västervik − Slottsholmen - | Konferensvärlden
Slottsholmen
Mamma Mia
Slottsholmen
Mamma Mia
Slottsholmen
Slottsholmen
Mötesnytt > Ny hotell- och konferenspärla i Västervik − Slottsholmen

Ny hotell- och konferenspärla i Västervik − Slottsholmen

Hotell I dagarna slog Slottsholmen upp dörrarna till sina exklusiva och personligt inredda sviter med en bländande utsikt över Västervik och Skeppsbrofjärden. Västerviks nya mötesplats inrymmer också en restaurang i världsklass, samt event- och konferenslokaler, sviter, gym och uteservering. Slottsholmen är ett BW Premier Collection hotell som karaktäriseras av en lyxig upplevelse av alltifrån omgivning, design, arkitektur och service.

4 juli 2018,

I have a dream. Så inleder Björn Ulvaeus berättelsen om Slottsholmen och önskan om att Slottsholmen, utöver att vara en fantastisk destination, även ska inspirera gästerna att drömma fritt och förmedla känslan av att det går att sikta mot stjärnorna och samtidigt behålla sina rötter.

Restaurangmenyn är komponerad av kökschef Maria Lindén, i samarbete med den välrenommerade matkonsulten Stefan Ekengren, restaurang Hantverket i Stockholm. På menyn finns bland annat Slottsholmens version av Bangers & Mash från The Ivy i London, Mor Ainas Strömming och Tengfeldts Pyttipanna. Slottsholmens elva sviter är utrustade med kök, modern teknik, badrum med tvättmaskin och balkong där gästerna kan njuta av båtarna som lägger till vid bryggorna nedanför hotellet. Den mest exklusiva sviten, Mamma Mia-sviten, på 78 kvadratmeter i två etage har sagolik utsikt över skärgården.

− Vi är väldigt glada för att Slottsholmen väljer att vara en del av Best Western. Det som förenar våra hotellentreprenörer är kärleken till staden de verkar i och viljan att skapa lokala mötesplatser. Att Slottsholmen förgyller Västervik råder det inget tvivel om, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Slottsholmen tar emot upp till 350 gäster för fester och olika företags- och gruppevent.

Läs mer om Slottsholmen på Konferensguiden.se och boka nästa möte här och låt er inspireras av en fantastisk utsikt! På Konferensguiden.se får ni kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.