Nya FågelbroHus med fokus på spa, relax och matupplevelser - | Konferensvärlden
Sabis
Sabis
Sabis
Mötesnytt > Nya FågelbroHus med fokus på spa, relax och matupplevelser

Nya FågelbroHus med fokus på spa, relax och matupplevelser

Hälsa & Spa Country Club-hotellet FågelbroHus på Värmdö har genomgått en omfattande ombyggnation och öppnar nu åter med ett tydligt fokus på Spa och relax samt matupplevelser. Förutom en helt ny Spa- och relaxavdelning har också hotellets foajé och restaurang fått ny planlösning. I den nya restaurangen möts besökaren av en matupplevelse signerad kökschef Patrik Sörman, som man hämtat från Källhagens Värdshus. Ett modernt spa, ny restaurang och ett Country Club-koncept ger det fyrstjärniga hotellet en helt ny profil.

26 juni 2017,

– FågelbroHus håller en modern och hög standard på rum, konferenslokaler, träningsrum m.m och vi kände att det var dags att lyfta hotellets andra delar till att hålla samma nivå. Satsningen på Spa och matupplevelser är ett sätt för oss att möta och svara upp mot det som gästerna söker idag. Hotellets miljö, själ och nya identitet ska kännas direkt när du kliver innanför dörrarna, säger Michael Lerner, affärsområdeschef på Sabis Hotell & Möten.

Spa och relax i samarbete med Sparadiset

Spa- och relaxavdelningen är tillgänglig för såväl övernattade som dagsgäster och drivs av välrenommerade Sparadiset som sköter ett flertal anläggningar i Stockholm och Malmö. Satsningen på att erbjuda möjligheten till en modern, exklusiv spaupplevelse är en tydlig del i hotellets nya koncept.

– Vi har sedan starten för drygt 10 år sedan haft en enorm tillväxt och behovet av att få koppla av och ta hand om sig själv tycks bara öka. Vi vill erbjuda en bra mix av behandlingar som passar alla i alla åldrar. Målet är att oavsett om du är här för en lyxig weekend eller bara kommer förbi för en enstaka behandling så går du härifrån lite mindre stressad och mår lite bättre. Det är väl just det som lockar i dagens samhälle med det höga tempo vi håller, säger Josefin Höök, vd på Sparadiset.

En plats för gäster och närboende

Med satsningen på den nya profilen skapar hotellet en lockande destination inte bara för övernattande gäster utan också för närboende och de som söker en dagsutflykt som bjuder på det lilla extra.

– Inte bara för våra nya, utan också får våra återkommande gäster kommer det bli lite av en ny upplevelse att komma hit. Både långväga gäster som kopplar av och njuter av spa och relax och närboende som kommer hit för att äta och dricka gott i en lyxig hemma-hos-miljö kommer att få något helt nytt, säger Louise Ohlson, hotellchef.

FågelbroHus ingår tillsammans med systerhotellen Krusenberg Herrgård och Smådalar Gård i Sabis Hotell & Möten. Där finns också dagkonferensanläggningarna Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center.

Läs mer och boka ert nästa möte på FågelbroHus på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.