Stallet på Krägga - från stall till eventlokal - | Konferensvärlden
Eventlokalen stallet på Krägga Herrgård.
Mötesnytt > Stallet på Krägga - från stall till eventlokal

Stallet på Krägga - från stall till eventlokal

Event Nu har eventlokalen Stallet invigts på Krägga Herrgård i Bålsta. Stallet är, precis som namnet initierar, ett gammalt stall från sekelskiftet som nu har förvandlats till en tidlös fest- och eventlokal. Lokalen är 600 kvadratmeter och har ett helt nytt restaurangkök med kapacitet att laga festmåltider för 300 personer.

22 mars 2016, uppdaterad: 5 april 2016

200 personer deltog i invigningen av eventlokalen Stallet på Krägga Herrgård. En kväll på temat Black Magic som lystes upp av flammande eldslågor utanför och den glittrande kristallkronan i taket innanför. Det svarta och magiska återkom i dukning och dekoration - och som (träd-)kronan på verket, en fem meter hög björk pyntad med svarta påskfjädrar.

- Invigningen blev mycket lyckad och var ett gott bevis på att lokalen och restaurangköket håller den klass vi eftersträvat, sammanfattar hotelldirektör Lars Aggestedt.

Stallet - en eventlokal med toppmodernt kök

Den historiska lokalen Stallet kan bäst beskrivas som en möjligheternas festlokal som ger plats för alla sorters fester, lanseringar, jubileum, shower och utställningar. Taket är högt, golvet dansvänligt och i det hypermoderna restaurangköket kan festmåltider för upp till 300 personer tillagas.

- I många andra stora festlokaler arrangeras middagar med hjälp av catering men här har vi möjlighet att laga all mat från grunden och servera den nylagad. Vi vill att Stallet ska vara en lokal som enkelt kan anpassas efter gästernas önskemål, oavsett vilka de är, säger Lars Aggestedt.

Krägga Herrgård

Krägga Herrgård ligger vid Mälarens strand, omgiven av 100 hektar grönskande mark där rådjur, älg, fasan, räv och hare springer vilt. Endast 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Få kostnadsfri hjälp att boka ditt event på Krägga Herrgård på Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.