Nyöppnade Backstage Hotel - en konstnärlig och kulinarisk upplevelse på Djurgården - | Konferensvärlden
Backstage Hotel Stockholm
Backstage Hotel Stockholm
Mötesnytt > Nyöppnade Backstage Hotel - en konstnärlig och kulinarisk upplevelse på Djurgården

Nyöppnade Backstage Hotel - en konstnärlig och kulinarisk upplevelse på Djurgården

Nyöppnat Den 5 september öppnade Backstage Hotel Stockholm på Djurgården, centralt beläget i Stockholm. Hotellet erbjuder både lokal smak, kultur och musik, och ett flärdfullt och lyxigt boende av högsta klass. Genom sitt starka band till nöjesvärlden tillhandahåller Backstage en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld.

27 september 2022,

Rummen, sviterna och loften har renoverats med utmärkande design, spektakulära detaljer och noga utvald, samtida konst för att ge en känsla av kändisarnas livfulla och spännande leverne. Sviterna passar perfekt till mindre möten och konferenser – eller varför inte en AW i lyxig miljö.

Konsthallen är hotellets restaurang där hotellets gäster likväl som förbipasserande serveras frukost, lunch och middag. Restaurangen lagar mat med ingredienser som både smakar och gör gott för människor och planeten. Konsthallen arrangerar även konstutställningar, gästspel av stjärnkockar och har en matbutik med ekologiska matvaror samt ett bageri.

Backstage Hotel är en del av Cirkus Venues-familjen där även Cirkus, Hasselbacken, Konsthallen och Pop Story ingår. Hotellet erbjuder inte bara ett spännande boende utan även tips och vägledning till de mest intressanta och underhållande evenemangen i city. Backstage Happenings är utformat för att gästerna ska få hjälp och aktuell information om vad som är på gång vad gäller konserter och event, restauranger och barer, utställningar, gallerier samt gym och shopping. Gästerna kan också få hjälp med bordsbokning och biljettköp till ett flertal spännande happenings.

Till Backstage Hotel är det enkelt att ta sig med spårvagn från city eller med båt från Slussen eller Nybroplan.

Läs mer om hotellet och skicka en bokningsförfrågan på systersajten Konferensguiden.se. Vi erbjuder alltid kostnadsfri bokningshjälp och rådgivning!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.