Nytt kök i Stallet på Krägga Herrgård skapar nya förutsättningar - | Konferensvärlden
Krägga Herrgård
Krägga Herrgård
Mötesnytt > Nytt kök i Stallet på Krägga Herrgård skapar nya förutsättningar

Nytt kök i Stallet på Krägga Herrgård skapar nya förutsättningar

Stora möten Med ett nytt kök som har kapacitet att tillaga middagar för upp till 300 personer förhöjs upplevelsen i festlokalen Stallet på Krägga Herrgård utanför Bålsta. Den unika byggnaden bjuder in till stora fester, julbord, utställningar, produktlanseringar, modevisningar, musikshower, bröllop och baler.

15 september 2015, uppdaterad: 15 september 2015

Vid sekelskiftet var det ett vackert stall, numera är det generösa Stallet en lokal för alla sorters arrangemang och festligheter. Från småskaliga event som bärs av ideella krafter till storartade lanseringar som drivs av hästkrafter. Bröllopsfester som kräver gott om hjärterum såväl som svängrum för vals. Sittande middagar för 300 gäster och stora väldoftande mässor.

- På senaste tiden har vi bland annat haft en köksmässa och en floristmässa, flera stora födelsedagsfester och förstås bröllop, säger hotelldirektör Lars Aggestedt. Nu laddar vi för de stora julborden där flera ingredienser kommer från våra egna marker.

Stallet är en ljus festlokal med högt i tak och med yta om 600 kvadratmeter på samma plan, som är lika trivsam oavsett årstid. Lokalen rymmer sju toaletter, festfärdigt möblemang, en glänsande kristallkrona i taket, en mobil scen för uppträdandet samt ett nyrenoverat toppmodernt restaurangkök.

- I många större festlokaler är man beroende av catering men här lagas all mat från grunden och kan serveras nylagad. Vår vision är att lokalen i princip ska vara nyckelfärdig för gästerna att börja använda, oavsett vad de vill använda den till. Det är en flexibel lokal utan pelare som skymmer utsikten och som dessutom går att dela av. Den är otroligt fin att vara i.

Omgivningarna består av grönskande herrgårdsmiljö där Mälarens vatten slår mjukt mot strandkanten. Herrgården finns ett stenkast bort, liksom det romantiska lusthuset och sjövillan för mer småskaliga möten i avskildhet. Upplevelsen i sin helhet är tidlöst stilfull, en sällsam blandning av historiens eftertänksamhet och framtidens viljekraft.

- Förutom att fortsätta utveckla festlokalen Stallet kommer vi framöver lansera ett antal nya tidlösa möteskoncept som frigör tid för våra gäster att fokusera på det som är viktigt, avslutar Lars Aggestedt.

Fakta Stallet;
600 kvadratmeter möjligheter
I herrgårdsmiljö vid Mälarens strand
50 minuter från Stockholms City
Maxkapacitet 300 personer
Runda bord/stolar vita dukar ingår
Kristallkrona och stämningsbelysning ingår
Sju toaletter
Brygga för tilläggning med båt/arSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.