Populärt att sova och äta vägg i vägg med idrotten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Populärt att sova och äta vägg i vägg med idrotten

Populärt att sova och äta vägg i vägg med idrotten

Nyöppnat Kviberg Park Hotel & Conference i Nordens största multisportanläggning har sedan öppningen i juli lockat rekordmånga besökare. Håkan Sedbo, platschef på Kviberg Park Hotel & Conference, berättar att intresset har varit över förväntan och placeringen i arenan är mycket uppskattad.

22 oktober 2015,

Prioritet Serneke Arena har besökts av sportande ungdomar, storlag som Delhi Dynamos och nu senast längdlandslaget. Men under anläggningens tak finns inte bara ett brett sportutbud, utan även möjlighet att bo, äta och konferera. Hotell- och restaurangverksamheten drivs av Sodexo och har fått en rekordstart.

Redan innan öppningen fanns ett stort intresse för arenan, vilket Håkan Sedbo tror är en av anledningarna till verksamhetens flygande start. Att man öppnade under sommaren, medan Gothia Cup pågick ett stenkast från arenan, gav en extra skjuts men framgångarna har fortsatt även efter att sommaren övergått i höst.

– Vi har bra beläggning och är jättepositiva inför framtiden. Besökarna gillar anläggningen och att det finns mycket att göra här. Många har också förvånats över hur nära det är till centrala Göteborg, säger Håkan Sedbo.

Med spårvagn tar det endast 11 minuter att komma in till centrum.

På hotellet i Kviberg möter personalen andra utmaningar än på andra anläggningar. Ledtiderna är kortare och i många fall rör det sig om en annan typ av gäster.

– Här kan det med kort varsel komma tre busslaster med idrottande ungdomar som vi inte kände till ett par timmar tidigare. Det gör arbetet omväxlande, säger Håkan Sedbo.

Den unika kombinationen av olika verksamheter i arenan är en bidragande faktor till de positiva resultaten, och gör att framtiden ser ljus ut menar Håkan Sedbo:

– Vi är ett 10-tal olika verksamheter i arenan som alla har våra respektive kommunikationsvägar, men vi vill alla samma sak. Vi är en destination, avslutar han.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.