Scandic To Go reser till New York och tar med sig Hötorget - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic To Go reser till New York och tar med sig Hötorget

Scandic To Go reser till New York och tar med sig Hötorget

Event Den 23:e september och en vecka framåt går den nordiska matfestivalen North Food Festival av stapeln i trendiga West Village. Scandic kommer att vara på plats med det mobila hotellrummet Scandic To Go. Inför festivalen har hotellrummet bytt skepnad och inredning för att smyglansera och visa upp den kommande storsatsninge Scandic Haymarket som öppnar vid Hötorget i Stockholm under våren 2016.

28 augusti 2015, uppdaterad: 28 augusti 2015

Allt nordiskt har länge varit populärt i New York, från mat och dryck till stil och inredning. Under festivalen samlas nordiska specialiteter i små stånd runt Scandic Haymarket Square där en miniversion av det kommande hotellet i anrika PUB-huset kommer att stå – precis som på Hötorget här hemma!

– Det känns fantastiskt roligt att ta med Scandic To Go till världens främsta metropol New York. Scandic arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det handlar om vad framtidens hotellupplevelse är och vi vill utmana gränserna för vad en hotellupplevelse kan vara, säger Frank Fiskers, Koncernchef & VD, Scandic Hotels.

New York är ett av de mest populära resmålen för Skandinaver och Scandic hoppas att även nordbor på semester i staden ska komma förbi.

– Här får vi chansen att visa upp Scandic för den amerikanska publiken och smyglansera vår nya storsatsning. Det är ett hotell som kommer att ha en hög designfaktor och en internationell publik, säger Anna Wirén, marknadschef på Scandic Sverige.

Scandic Haymarket Square kommer att vara navet för många spännande händelser under festivalens gång och vi kommer att ha en hel del aktiviteter och tävlingar i Scandic To Go för besökare hemmahörande i Norden. Festivalen pågår till den 28:e september.

Scandic To Go har redan varit runt på många spektakulära platser och event runt om i Norden, bland annat på VM i Falun tidigare i år, men det här blir första gången det fraktas över Atlanten. Det mobila hotellrummet har allt som ett vanligt hotellrum har. Till exempel fullt utrustat badrum med dusch och toalett. Rummet kommer att skeppas över Atlanten med båt och hela resan kommer förstås att dokumenteras längs vägen.

Om Scandic To Go
Hotellrummet är 18 kvm och har eget badrum med dusch och toalett samt en stor terrass. To Go-rummet har två 90 cm-sängar, en bäddsoffa och specialritad förvaring för kläder och saker. Samtliga fönster har mörkläggningsgardiner och det finns tak-, golv- och sängbelysning.

Rummet har TV, hårtork, värdeskåp, luftkonditionering, strykjärn och strykbräda och fritt wifi. I rummen finns även en kaffe- och tekokare, ett litet kylskåp som du själv får fylla samt dusch- och hudvårdsprodukter från Face Stockholm – allt för att skapa en bekväm och avkopplande hotellvistelse.

Taggar/Etiketter
Evenemang  Hotell  Mat & dryck  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.