Sjöboden presenterar sommarens artister 2017 - | Konferensvärlden
Skön stämning i Sjöboden.
Mötesnytt > Sjöboden presenterar sommarens artister 2017

Sjöboden presenterar sommarens artister 2017

Nöje En skön, härlig, häftig kavalkad av fantastiska svenska artister uppträder i Sjöboden på Djurönäset även denna sommar. Alla tisdagar och torsdagar hela sommaren bjuder Sjöboden på liveartister på bryggan.

26 maj 2017, uppdaterad: 26 maj 2017

Sjöboden öppnar dagen före midsommar och är därefter öppen alla dagar hela sommaren. Varje tisdag och torsdag uppträder liveartister på bryggan. Robert Hoffman, Mats Tärnfors & Mats Nilsson inleder på säsongspremiären den 22 juni och därefter får vi se och höra bl a Patrik Isaksson, Bröderna Rongedal, Micke Rickfors, Jan Johansen, Gladys del Pilar och många, många fler. Se hela sommarkalendern här.

Mat & dryck i Sjöboden

I Sjöboden sitter du direkt på bryggan med vattnet vid fötterna och en fantastisk utsikt över skärgården. På artistkvällarna bokar du bord och tar för dig av en riktigt läcker grillbuffé, veckans andra dagar serveras à la carte meny, med mat från hav och grill, på skärgårdskrogen. Med stor kunskap och kännedom om det svenska sommarvädret har Sjöboden sett till att det vid behov finns både tak, nedfällbara väggar och värmekällor att sätta igång. Sjöboden är alltid öppen från lunch till midnatt alla dagar i sommar, varje torsdag och fredag är Sjöbodens loungeklubb med DJ öppen till kl 01.00.

Om Djurönäset

Djurönäset är något så ovanligt som ett 4-stjärnigt superior konferenshotell mitt i Stockholms skärgård, bara 35 minuter med bil och SL-buss kör ända fram till hållplats Djurönäset. För dem som hellre kör båt finns det gott om bryggor, både direkt vid Sjöboden, men också en helt ny gästhamn på Djurönäsets östra sida. Läs mer om Djurönäset och boka på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.