Skärgårdsfestivalen den 8 juli på Djurönäset - | Konferensvärlden
Djurönäset
Folkparken Djurönäset
Babsan besöker Skärgårdsfestivalen
Mötesnytt > Skärgårdsfestivalen den 8 juli på Djurönäset

Skärgårdsfestivalen den 8 juli på Djurönäset

Nöje Den 8 juli laddar Djurönäset för årets upplaga av av Skärgårdsfestivalen - sommarens stora folkfest i skärgården. På scen denna fullproppade lördag kommer vi få se Bröderna Rongedal, Arja Saijonmaa, Lasse Lindbom akustiska, Tommy Ekman och Micke Syd, Babsan, Stefan Gunnarsson, Mojje samt idolerna Rebecka Karlsson & Charlie Grönvall. Hoffman Cirkus står för mycket av musiken och framför många egna välkända covers. På plats med väl mixad musik och livesändning är Skärgårdsradion!

21 juni 2017,

På stora scenen denna sköna lördag börjar dagen med uppträdanden för den unga publiken – barnfavoriten Mojje och nya idolerna Rebecka Karlsson och Charlie Grönvall. Under eftermiddagen underhåller bland annat folkkära Babsan som kör allsång med Stefan Gunnarsson och Lasse Lindbom akustiska band samt ingen mindre än Hoffman Circus. Framåt kvällen välkomna vi våra kära bröder Rongedal  och vår stora stjärna Arja Saijonmaa upp på scenen. Sist men inte minst, ständigt aktuella Tommy Ekman & Micke Syd Andersson. Dessutom sänder Skärgårdsradion live hela dagen.

I Champagnebaren under dagen njuter du av allas vår Stefan Gunnarsson och Mojje med sitt band. Så det är bara att ta med sitt bästa sommarhumör och kasta loss för en heldag mitt i Stockholms skärgård.

En festival för hela familjen i Folkparken på Djurönäset

Festivalen är en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen. Här njuter du av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller av alla andra läckerheter som hör en festival till, vi tänder grillarna och serverar bl.a vår populära festivalmat, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen ges möjlighet att åka RIB-båt, köra Segway och få följa med helikoptern upp i luften. För de yngsta barnen lockar festivalen bland annat med ansiktsmålning och hoppborg.

Från scenen bjuds på livemusik med artister hela dagen med start kl.13.00. Aktiviteter och konserter är då främst riktade mot barn och familj. Under eftermiddagen och kvällen fortsätter artistuppträdena på stora Scenen för lite större barn och vuxna och vid 22-tiden blir det efterfest med DJ Molle på hotellet. Stefan Gunnarsson underhåller i pianobaren.

Skärgårdskrogen Sjöboden är öppen från kl 12.00 och serverar sin populära BBQ buffé hela dagen och kvällen.

Läs mer om Djurönäset på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.