Småländsk konferens i natursköna omgivningar - | Konferensvärlden
Hotel Ullinge
Hotel Ullinge
Mötesnytt > Småländsk konferens i natursköna omgivningar

Småländsk konferens i natursköna omgivningar

Konferenspärlor Söker ni en unik mötesplats där ni tillsammans kan konferera och mötas i lugna, rofyllda omgivningar som ger den harmoni som behövs för att tänka nytt och fylla på med inspiration och energi. Då är Hotel Ullinge mitt i hjärtat av Småland ett perfekt val. Här njuter ni av en rofylld atmosfär samtidigt som ni får tillgång till den allra senaste mötestekniken i ljusa flexibla lokaler.

22 april 2022,

Hotel Ullinge är placerat på första parkett med en fantastisk utsikt över Södra Wixens glittrande vatten. Hotellet har en lång historia av värdskap och en anrik tradition av personliga möten med det lilla extra. Här är ett möte så mycket mer än bara en konferens, tillsammans skapar man möten att minnas! Ibland behöver man komma bort för att tänka annorlunda, få ny inspiration och härliga idéer. På Ullinge kan ni göra just det. Med en fantastisk sjöutsikt, med naturen runt knuten och lugnet i luften, har Ullinge den perfekta atmosfären för att skapa ett lyckat möte.

Konferens med spektakulär utsikt

Hotellets konferensutrymmen är anpassade för 2 – 110 personer och erbjuder alla de bekvämligheter som behövs för att ert möte ska få ett resultat utöver det vanliga. På området finns dessutom flera sällskapsutrymmen och salonger som med fördel kan användas om ni behöver dela upp er i flera mindre grupper. Hotellets Wi-Fi är givetvis fritt och gäller över hela anläggningen. Under er vistelse tar hotellets konferensvärdar hand om er från start till mål, för att se till att allting rullar på precis enligt plan. I alla mötesrum serveras vatten, frukt och något sött.

I de natursköna omgivningar runtomkring är det lätt att ta en promenad för att koppla av emellan mötena eller varför inte ta en tur ner till bryggan för att insupa lite frisk sjöbris. Terrassen med spektakulär utsikt över Södra Wixen är en perfekt plats för att njuta av en god kopp kaffe tillsammans med konferensgänget.

Kräftfiske och andra aktiviteter

För dig som önskar sätta lite guldkant på mötet, finns naturligtvis möjligheten att boka till en spännande aktivitet. Här erbjuds allt ifrån yoga till teambuilding-aktiviteter och provningar av olika slag. Att utmana och heja på varandra i lag är en härlig kontrast och något som brukar vara en riktig stämningshöjare i gruppen. Den aktivitet som Ullinge är mest kända för, är helt klart kräftfisket. Ullinge har en lång och anrik tradition av småländskt kräftfiske och just Södra Wixen är känt för sitt rika kräftvatten. Toppa mötet med en kräftfiske-aktivitet, det är en upplevelse man sent kommer glömma och som avslutning njuter ni givetvis av en klassisk kräftskiva med alla ingredienser som kan tänkas ingå.

Spännande smakkombinationer och fantastiska festmenyer

På Ullinge kan du njuta av det bästa som Småland och svenska traditioner har att erbjuda i matväg, men med en personlig touch och förfining. Maträtterna serveras alltid med passion, glädje och finess, med fokus på de råvaror som den svenska naturen har att erbjuda, efter säsong. Köket bjuder på alltifrån klassisk husmanskost till rätter med nya spännande smakkombinationer och fantastiska festmenyer. Inta era måltider med en fantastisk sjöutsikt i en trivsam, mysig miljö där det är lätt att umgås och skapa nya härliga minnen tillsammans.

Läs mer om Hotel Ulling på sök- och bokningssajten Konferensguiden.se, vår systersajt för konferensbokning.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.