Sommar på TanumStrand - | Konferensvärlden
TanumStrand
TanumStrand
TanumStrand
Mötesnytt > Sommar på TanumStrand

Sommar på TanumStrand

Event Italienskt bryggcafé, yoga, efterlängtad afterbeach, barnklubb, lugna stunder på SPA... Listan kan göras lång! Sommarens program är mer välfyllt än någonsin.

15 juni 2018,

- Ja, här finns verkligen något alla. Såväl barnfamiljen som paret, båtfolket, kompisgänget och träningsentusiasten – här brukar de flesta trivas, säger Christel Edbäck, hotellchef på TanumStrand.

Det råder bråda tider på TanunStrand. Midsommarhelgen kör det gedigna sommarprogrammet igång. Nu ska allt sitta och all personal på de olika avdelningarna, laddar till max.

- Bokningsläget ser bra ut och juli är som vanligt attraktivt. Vi har ungefär hälfen svenskar och hälften norrmän bland våra gäster under sommaren, berättar Christel. För barnfamiljen är möjligheterna oändliga. Barnklubben SeaClub erbjuder massa roligheter – som krabbfiske och fotbollsskola. ActionZone med hinderbanor och hoppborg är ett eldorado för alla med spring i benen.
- Sen så har vi ju familjebadet Stora & Lilla Blå. Superbra och mysigt – oavsett väder, säger Christel.
För föräldrar och andra vuxna lockar SPA Horisont med lugna stunder och sköna ritualer. I den nya SPA-shopen på bryggan kan man boka tid, få tips och få härlig manikyr.

Efterlängtad AfterBeach

Varje dag kommer det att erbjudas livemusik och många är de som längtar, och återkommer år efter år, till TanumStrands afterbeach.

- Det blir kickoff på midsommardagen med Haaks och sedan rullar det på. En kul nyhet i sommar är bandet Duo Jag som besöker oss vid ett par tillfällen.

Matupplevelser

Vad vore en semester utan massa god mat och dryck? En nyhet denna sommar är Café Ponte längs bryggpromenaden. Här kan man njuta av italiensk glass eller en biscotti tillsammans med en välsmakande espresso. På Dockside har man inför sommaren fått massa ny inspiration.

- Kökspersonalen åkte till Holland i våras och hämtade nya influenser från en foodtruck-festival. Jättekul! Bland annat kommer man hitta en spännande ankburgare på menyn, berättar Christel.
På kvällen kan man med fördel njuta av buffé eller en trerättersmeny i restaurangen Latitud 58° .
- En annan dag kanske man väljer att mysa ute på udden och prova våra omtyckta pizzor, säger Christel som hälsar gamla och nya gäster hjärtligt välkommen till semesterparadiset i Grebbestad.

TanumStrand är även en perfekt plats för konferens, möte och kickoff med ett stort mötesutbud. Läs mer om konferens på TanumStrand på Konferensguiden.se och boka nästa möte här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.