Tekniska öppnar igen med två nya internationella utställningar - | Konferensvärlden
Foto: Anna Gerdén
Antropocen – en utställning om hur människan förändrar vår jord för alltid.
Mötesnytt > Tekniska öppnar igen med två nya internationella utställningar

Tekniska öppnar igen med två nya internationella utställningar

Utställning Efter att ha hållit stängt i fyra månader förbereder nu Tekniska för att i begränsad form slå upp dörrarna för besökare. Den 26 februari öppnar museet med två nya internationella utställningar – rymdäventyret Moving to Mars och fotoutställningen Antropocen.

23 februari 2021,

När Tekniska museet öppnar den 26 februari sker det omsorgsfullt. Ett nytt biljettbokningssystem begränsar både antalet besökare och sprider inpasseringar över dagen. Extra personal finns på plats för att säkerställa att ingen trängsel uppstår. Tekniska museet är ett av landets största museer med 10 000 kvadratmeter utställningsyta. På plats finns två nya internationella utställningar – rymdäventyret Moving to Mars och fotoutställningen Antropocen.

Moving to Mars
Planeten Mars har fascinerat människan i tusentals år, och våra drömmar om att en dag sätta foten på den röda planeten kan snart bli verklighet. The Design Museum i London har skapat en upplevelse där du inte bara kan känna lukten, ljuset, och sanden under dina fötter utan även kliva in och prova Mars-livet i en fullskalig boendemiljö. Men Mars är en ogästvänlig plats, och vi lämnas med insikten om att vi måste bli bättre på att ta hand om vår egen planet. Utställningen visas fram till 9 januari 2022.

Antropocen
Antropocen är en angelägen, vacker, drabbande stor fotoutställning om människan, tekniken och naturen. En upplevelse som berör och skakar om, och som smärtsamt tydligt visar hur vi människor förändrar naturen för alltid. I utställningen har konstnärerna Edward Burtynsky, Jennifer Baichwal och Nicholas de Pencier genom fotografi, film, augmented reality och vetenskaplig forskning skapat en utställning som dokumenterar hur mänskligheten förändrar planeten för alltid.

Läs mer om att hålla möten på Tekniska museet på våra systersajt Konferensguiden.se>>Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.