The Spa - Hotel Tylösands helt nyinvigda spa - | Konferensvärlden
The Spa på Hotel Tylösand
The Spa på Hotel Tylösand
Foto: Pamela.se
Hotel Tylösand
Nytt spakoncept på Hotel Tylösand.
Foto: Pamela.se
Mötesnytt > The Spa - Hotel Tylösands helt nyinvigda spa

The Spa - Hotel Tylösands helt nyinvigda spa

Hälsa & Spa Med ambitionen att skaka om det traditionella sättet att tänka spa i Sverige startade ett genomgripande konceptarbete, som mynnade ut i ett spa som helt enkelt inte liknar något annat i Sverige. Den 15 augusti invigdes Hotel Tylösand helt nya spa - The Spa - ett spa där livsnjutningen står i centrum och där försiktigt tassande rofullhet och bleka kulörer får ge efter för starka känslotriggers som musik, film och dofter.

22 augusti 2016, uppdaterad: 22 augusti 2016

Framtidens spa

- Att bli utsedd till Sveriges ledande sparesort både 2012 och 2015 kunde få vem som helst att känna sig nöjd och bara förbättra detaljerna. Men vi kände att det fanns mycket större möjligheter än så. Vi ville ta The Spa vidare in i framtiden, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

Med budskap som ”Ändra alltid ett vinnande koncept” och ”Gå inte mot strömmen, spring” har hotellets gäster hållits på sträckbänken under sommarens ombyggnad.

Resultatet är ett spa där livsnjutningen står i centrum och där försiktigt tassande rofullhet och bleka kulörer får ge efter för starka känslotriggers som musik, film och dofter.

Musiken - en viktig kraft

Till exempel har musiken fått en ny och central roll på nya The Spa. Här lutar sig hotellet tillbaka på forskning om musikens roll som kraftfullt verktyg för terapeutisk verksamhet. Att musik påverkar människor både intellektuellt och emotionellt är känt sedan länge, inte minst att såväl minnet som initiativförmågan och motivationen stimuleras av musik.

Därför kommer musik att vara en bärande del av nya The Spa i form av ljudterapi, särskilda spellistor under behandlingarna eftersom vi anser att man själv vet bäst vilken musik som man njuter allra mest till.

- Vi vill inspirera besökaren till att hitta tillbaka till de stunder då man mår som allra bäst – och gärna upptäcka nya – för att sedan hitta enkla vägar att återfinna dem i vardagen. Tanken är att ett besök på The Spa ska bli något man kan ta hem och känna effekterna av länge, säger Elisabeth Haglund.

Den mixade baren

En annan viktig nyhet är Mixologibaren, där alla sorters näringsämnen för såväl kroppens insida som utsida har samlats på ett ställe.

Det betyder att raw food, ekologisk hudvård, smoothies, nyttogodis, skrubbar på lösvikt, snacks och kroppskrämer med doft av blåbär, päron och aprikos står på menyn i något som närmast liknar en färgstark glassbar för kropp och själ.

Swim in-film

I poolområdet tillför en storbildsskärm ytterligare en nyhet: möjligheten att se en film medan man lutar sig tillbaka i en poolstol eller tar en simtur. Vill man köra lite hårdare finns det möjlighet att hoppa på ett virtuellt spinningpass eller annan gruppträning med dofter och surroundljud. Vill man hellre koppla av väntar relaxrummet med hängande möbler från taket.

Läs mer Hotel Tylösand och få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens eller kickoff här - se Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.