Tobias Karlsson - vinnare av Narrenpriset 2016 - | Konferensvärlden
Foto: Peter Knutsson
Tobias Karlsson vinnare av Narrenpriset.
Mötesnytt > Tobias Karlsson - vinnare av Narrenpriset 2016

Tobias Karlsson - vinnare av Narrenpriset 2016

Prisbelönta Det öppna kunskapsseminariet Stora Presentationsdagen 2017 samlade den 27 mars Sveriges talarelit och flera skådespelare i en fullsatt Pelarsal på Stockholm City Conference Centre. Eventet gick av stapeln för femte året i rad, i syfte att vässa retoriken och inte bara nå fram med sina budskap utan även att få sin publik att minas det man sagt. Hela seminariet avslutades av Svenska Eventakademin som för 17:e året i följd delade ut det åtråvärda Narrenpriset.

4 april 2017, uppdaterad: 4 april 2017

Ledarstudion och proffstalarna Inger Hansson och David JP Phillips gav sina bästa retoriska knep som handlade mycket om mod, kroppsspråk, pauseringar och att förbereda sig väl. Rolf Lassgård bjöd på sig själv och sin enorma erfarenhetsbank från film och teater. Vikten av god humor som verktyg i din presentation berättade vår kanske främsta kvinnliga ståupp-komiker Ann Westin om. När alla hade sagt sitt kom så Tobias Karlsson upp på scen för att med bravur leverera sin show-föreläsning ”Den optimala presentationen” som inte lämnade någon oberörd. Arrangör och moderator för dagen var Lennart Paulsson från P&P Meetings. Hela seminariet avslutades av Svenska Eventakademin som för 17:e året i följd delade ut det åtråvärda Narrenpriset.

Narrenpriset

Narren är en symbol för sanningssägaren och står för begreppet ”The Master Hand”. Priset ges årligen till en person som gjort skillnad inom mötes-och eventbranschen, som visat särskild utvecklingspotential inom sitt arbetsområde för att ständigt möta branschens utmaningar samt är ett gott exempel, som förebild för branschen och för sina kollegor. Priset gick till en mycket rörd och tagen Tobias Karlsson. Inte minst då hans ”världens bästa kompis” Jocke Norsten var med på scen och delade ut första stora kramen.

Motiveringen
”Vinnaren har med sina shower och föreläsningar visat prov på en utveckling från sin livspassion till medveten och engagerad samhällsmedborgare som använt sitt kändisskap till något större och mer betydelsefullt. Vinnaren är en sann entreprenör och god förebild för många andra, inte bara en av våra mest kända och framgångsrika artister, utan dessutom en av landets mest populära och inspirerande talare, som inte lämnar någon oberörd, som hjälpt tusentals och åter tusentals individer, grupper och familjer att stå upp för den man är, att hjälpa andra och våga följa drömmen.”

Om Svenska Eventakademin

Svenska Eventakademin arbetar för en positiv och hållbar utveckling av det mänskliga mötet. Detta genom kompetensförmedling i tankesmedjor, att vara en kunskapspool för dagens- och morgondagens aktörer och att uppmärksamma skickliga aktörer genom utdelning av Narrenpriset. Svenska Eventakademin omfattar 18 olika branschområden som representeras med lika många stolar. Två ledamöter på varje stol ska ha en gedigen erfarenhet av sitt branschområde, vara respekterad och arbeta seriöst.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.