Traditionellt julbord med råvaror i toppklass, mitt i Stockholm City
Vackert att se på och smaker som levererar - vi pratar om julbordsbuffén på Radisson Blu Waterfront Hotel. Med Stadshuset och Riddarfjärden utanför fönstret dukar de upp sitt traditionella julbord mitt i stan. Julbordet serveras 2-20 december.
9 november 2014, uppdaterad: 17 november 2014
På Radisson Blu, mitt i city kan man både äta traditionellt julbord med de bästa råvarorna och återhämta sig i julshoppingen. I restaurangen har man pyntat fram den rätta stämningen och här finns platser för alla typer av sällskap, även dem som vill sitta avskilt - restaurangen är uppdelad i olika delar. Passar man dessutom på att boka rum kan man njuta av välsmakande julbord, en god natts sömn, hotellets prisbelönta frukost och närheten till shoppingstråken.
Julbordet är traditionellt i bufféform och passar alla - kollegor, kunder och vänner. Här finns något för köttälskaren, vegetarianen och den hälsomedvetna. Man har också tagit fram några dryckespaket för att göra upplevelsen mer komplett. Totalt ryms 210 personer i restaurangen. All mat som serveras lagas på plats i hotellets egna kök, här har man för övrigt vanan inne att laga mat till många gästande konferensgäster, med just buffé som specialitet.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.