Traditionellt julbord med råvaror i toppklass, mitt i Stockholm City - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Traditionellt julbord med råvaror i toppklass, mitt i Stockholm City

Traditionellt julbord med råvaror i toppklass, mitt i Stockholm City

Vackert att se på och smaker som levererar - vi pratar om julbordsbuffén på Radisson Blu Waterfront Hotel. Med Stadshuset och Riddarfjärden utanför fönstret dukar de upp sitt traditionella julbord mitt i stan. Julbordet serveras 2-20 december.

9 november 2014, uppdaterad: 17 november 2014

På Radisson Blu, mitt i city kan man både äta traditionellt julbord med de bästa råvarorna och återhämta sig i julshoppingen. I restaurangen har man pyntat fram den rätta stämningen och här finns platser för alla typer av sällskap, även dem som vill sitta avskilt - restaurangen är uppdelad i olika delar. Passar man dessutom på att boka rum kan man njuta av välsmakande julbord, en god natts sömn, hotellets prisbelönta frukost och närheten till shoppingstråken.

Julbordet är traditionellt i bufféform och passar alla - kollegor, kunder och vänner. Här finns något för köttälskaren, vegetarianen och den hälsomedvetna. Man har också tagit fram några dryckespaket för att göra upplevelsen mer komplett. Totalt ryms 210 personer i restaurangen. All mat som serveras lagas på plats i hotellets egna kök, här har man för övrigt vanan inne att laga mat till många gästande konferensgäster, med just buffé som specialitet.

Läs mer på: http://www.radissonblu.se/waterfronthotel-stockholm?facilitator=BIGMOUTHMEDIAREZIDOR&csref=m_se_sk_brand_3_stozwSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.