Vadstena Klosterhotel tar över Vadstena Slott - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Vadstena Klosterhotel tar över Vadstena Slott

Vadstena Klosterhotel tar över Vadstena Slott

Slott & Herrgårdar Vadstena Klosterhotel AB:s moderbolag förvärvar samtliga aktier i Visit Vadstena AB, som sedan 2009 bedriver den publika verksamheten på Vadstena slott innefattande guidningar till enskilda samt grupper, uthyrning av lokaler och borggård för slutna sällskap samt offentliga arrangemang, arrangerande av utställningar etc.

2 februari 2018, uppdaterad: 2 februari 2018

Besöksantalet har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och uppgår 2017 till ca. 25.000 slottsbesökare eller ca. 60.000 besökare till samtliga Visits slottsarrangemang.

Ägarna till Visit Vadstena AB är en grupp företag som är verksamma inom besöks- och eventmarknaden i Vadstena och i regionen har beslutat att överlåta samtliga aktier i bolaget till Retsolk AB 556490-0099 som är moderbolag till Vadstena Klosterhotel AB.

- Vi är glada för att affären har kunnat genomföras och ser med stor förväntan fram emot att kunna marknadsföra alla de möjligheter som finns inom slottsområdet i samverkan med att vi marknadsför alla våra olika klosterrelaterade produkter. Vi kommer att satsa på förstärkt personalorganisation inom Visit för att ännu mera kunna kommersialisera de resurser som Visit för med sig in i vår befintliga verksamhet, säger Carina Milton VD för Vadstena Klosterhotel AB.

- Vi har bedrivit verksamhet i Klosterområdet i mer än 30 år och ser hela tiden långsiktigt på våra investeringar. På samma sätt betraktar vi förvärvet av Visit. Vi tror att en strukturaffär inom besöksnäringen likt denna kommer att gynna hela Vadstena då målsättningen är att dra flera besökare till Vadstena, fortsätter Carina Milton.

- Säljarbolagen representerade av Bengt-O Petersson uttrycker sin lyckönskan till Vadstena Klosterhotel AB om att den fina utvecklingen håller i sig. Vi tror också att de nya ägarna med sin aktiva marknadsbearbetning och starka fokus på försäljning och marknadsföring är en viktig och nyttig tillgång för att ytterligare öka besökstalen på Vadstena slott.

Läs mer om Vadstena Klosterhotel och boka er konferens eller kickoff här på Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.