Varbergs Kusthotell byter till Phytomer - | Konferensvärlden
Varbergs Kusthotell - 52 steg från öppet hav.
Mötesnytt > Varbergs Kusthotell byter till Phytomer

Varbergs Kusthotell byter till Phytomer

Hälsa & Spa Phytomer lanseras på Varbergs Kusthotell i början av januari 2017 och erbjuder ett omfattande sortiment av produkter till både behandling och försäljning. Havet är en viktig ingrediens i anläggningens koncept och att ta in Phytomer som spamärke blir därför ett naturligt steg.

16 januari 2017,

- För Varbergs Kusthotell är det viktigt med den röda tråden och med Phytomer kan vi erbjuda något som går hand i hand med vår röda tråd – havet! Våra terapeuter är lyriska över både produkter och det resultat som behandlingarna ger. Vi hade Phytomer för länge sedan och är glada över att återigen ta upp samarbetet med Phytomer, säger Christina Hägerhäll, spachef Varbergs Kusthotell

Kusten kring Bretagne i Frankrike är det största Thalassoområdet i världen. I Sverige är Varbergs Kusthotell det enda, äkta och genuina Thalassospa:t. Detta innebär att du hittar Varbergs Kusthotell intill Kattegatt och att de arbetar med havsvatten i sina bad. I varje upplevelse vävs naturens välgörande mineraler och alger in, såväl i havsvattenpoolen som i spabehandlingarna.

Om Phytomer

PHYTOMER är en av de första att själv odla alger för kosmetiskt bruk med ett marint odlingsprogram på en 70 hektar stor koncession i en skyddad zon. Programmet inkluderar odling av utrotningshotade växter som senare kan planteras ut i sin naturliga miljö. Filtrerande trädgårdar är ett annat konkret exempel på PHYTOMERS engagemang. Ett smart ekologiskt system, 100% naturligt, gör det möjligt att behandla vattnet som använts i produkttillverkningen uteslutande med hjälp av lokala växter som renar utan något som helst kemiskt lösningsmedel.

Läs mer om Varbergs Kusthotell på Konferensguiden.se. Här får du som bokar konferens, kickoff och möten inspiration, erbjudanden och kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.