Villa Aske stärker sin miljöprofil med grön värme - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Villa Aske stärker sin miljöprofil med grön värme

Villa Aske stärker sin miljöprofil med grön värme

Hållbarhet & Miljö Konferensanläggningen Villa Aske i Bro inleder ett samarbete med Eneco, som levererar gröna energilösning baserade på geoenergi. Villa Aske är sedan tidigare Svanenmärkta men stärker nu sin miljöprofil ytterligare. I och med avtalet med Eneco kan Villa Aske skrota tre oljepannor och hela anläggningen får en grön, trygg och kostnadseffektiv värmeförsörjning.

15 april 2016, uppdaterad: 15 april 2016

- Vi strävar ständigt efter att ge våra gäster en bättre upplevelse i allt från boende till mat och aktiviteter. Miljöfrågan är oerhört viktig för oss, och våra gäster ska kunna känna sig trygga med att vårt miljöarbete alltid ligger i framkant. Att vi nu går över till helt fossilfri uppvärmning känns som ett naturligt steg. Det befäster Villa Aske som en av Sveriges främsta hotell- och konferensanläggningar, säger Lennart Holm, vd för Villa Aske.

Avtalet ger Villa Aske en miljövänlig och billig energilösning men också förutsägbarhet i energikostnader under många år framöver. Eneo har arbetat med samma koncept inom geoenergi och solceller för flera av Sveriges ledande fastighetsägare. För Eneo blir Villa Aske en möjlighet att kombinera en unik kulturhistorisk miljö med den modernaste gröna energitekniken.

- Vi är glada att ha fått förtroendet från Villa Aske och fastighetsägaren att vara deras långsiktiga partner inom lokalproducerad förnybar energi. Trenden i samhället är tydlig: fastighetsbranschen och många andra företag vill flytta fram sina positioner inom förnybar energi, samtidigt som de vill sänka sina kostnader. Vi ger dem den möjligheten, säger Wilhelm Löwenhielm, Eneos vd.

Läs mer om Villa Aske på Konferensguiden.se och få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens på anläggningen i natursköna Bro, mellan Stockholm och Arlanda.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.