Andreas Printz ansluter till köksteamet på Hufvudsta Gård - | Konferensvärlden
Andreas Printz
Nyheter > Andreas Printz ansluter till köksteamet på Hufvudsta Gård

Andreas Printz ansluter till köksteamet på Hufvudsta Gård

På nya platser Andreas Printz anslöt till Hufvudsta Gård Mat & Mötens drivna köksteam den 24 augusti. Andreas kommer närmast från att ha drivit egen verksamhet med bolaget Mat och diverse och innan dess som köksmästare på Stopp/Family.

26 augusti 2015, uppdaterad: 26 augusti 2015

Andreas har gedigen erfarenhet från Stockholms krogsväng med arbete på GQ, Sturehof och Tranan. Han var dessutom med om att starta upp både Strandvägen 1 och Cloud Nine Food & Cocktails. Andreas har också hunnit med att representera sig utomlands på välrenommerade och skandinaviska Aquavit samt Midtownrestaurangen Riingo i New York.

Liksom övriga i Hufvudsta Gårds köksteam så gillar Andreas även tävlingssidan av matlagning. Han deltog bland annat i semifinalen i årets kock 2012 och var med och tog guld i Culinary World Cup 2014. Andreas är dessutom stolt lagledare för Stockholm Culinary Team, med målet att försvara det svenska Mat-OS-guldet från Tyskland 2012.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Restaurang  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.