AnnSofie Lanner - ny hotelldirektör på Scandic Järva Krog - | Konferensvärlden
Nyheter > AnnSofie Lanner - ny hotelldirektör på Scandic Järva Krog

AnnSofie Lanner - ny hotelldirektör på Scandic Järva Krog

På nya platser Under januari tillträdde AnnSofie Lanner tjänsten som hotelldirektör på Scandic Järva Krog. Med 20 års erfarenhet på Scandic kommer AnnSofie fortsätta utveckla hotellet i affärsområdet.

28 januari 2016,

När AnnSofie var 20 år började hon på Scandic som städare på dåvarande Scandic Fagersta, nu tillträder hon rollen som hotelldirektör på Scandic Järva. Med sina 20 år på Scandic har hon gjort en spännande resa inom hotellkedjan. Arbetet som städare ledde vidare till arbete i receptionen, efter det blev AnnSofie chefshusfru och frukostchef för att därefter inta rollen som hotellchef och senare hotelldirektör på Scandic Täby. 2005 fick hon pris som Årets unga hotellpersonlighet av Sveriges Hotell- och Restaurangbransch, nuvarande VISITA.

Det här känns jättekul för mig. Scandic Järva Krog är ett spännande hotell med mycket som händer i närområdet med stor tillströmning av nya företag till området, det ger oss nya möjligheter på hotellet, säger AnnSofie Lanner, Hotelldirektör på Scandic Järva Krog.

Scandic Jäva Krog har 215 rum med relaxavdelning, gym och konferenslokaler för upp till 130 personer. Som ett nav mellan Arlanda och Stockholm City ligger Järva Krog strategiskt till för affärs- och helgbesökare. Inte långt ifrån hotellet ligger Hagaområdet, Brunnsviken och Ulriksdals slott.

AnnSofie har stor kunskap om hotellbranschen och speciellt om Scandic, hon kan vårt erbjudande. Hon är erfaren och det känns mycket tryggt att ha henne på plats, säger Peter Edelbrock, Distriktschef för östra Stockholm på Scandic.

Sedan den 5 januari är AnnSofie Lanner hotelldirektör för Scandic Järva.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.