Fina vinster för Åre i World Ski Awards - | Konferensvärlden
Foto: Jonas Kullman
Nyheter > Fina vinster för Åre i World Ski Awards

Fina vinster för Åre i World Ski Awards

Prisbelönta Under World Ski Awards blev Åre för tredje gången i rad korad till Sveriges bästa skidort. Förutom att Åre vann priset för Sveriges bästa skidort, så vann flera hotell i Åre sina respektive klasser. Copperhill Mountain Lodge utsågs bland annat till Sveriges bästa skidhotell.

24 november 2015,

Under World Ski Awards premieras och hyllas särskilda färdigheter inom skidturism. De vinnande skidorterna och skidhotellen har blivit framröstade av en internationell jury bestående av ledare inom resebranschen, reseagenter, resejournalister och skidåkare. Årets prisutdelning ägde rum lördag den 21 november 2015 på femstjärniga A-ROSA hotell i skidmetropolen Kitzbühel i Österrike. På plats fanns representanter från världens 20 ledande skidnationer.

Åre utsågs till Sveriges bästa skidort, för tredje året i rad.

– Det är alltid kul att få utmärkelser och dessutom för tredje året i rad. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra gästers skidupplevelser. Målsättningen är att alltid överträffa förväntningarna och det är betydelsefullt att få ett kvitto på att vi ligger på en hög nivå, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef SkiStar Åre.

Copperhill Mountain Lodge utsågs för tredje året i rad till Sveriges bästa skidhotell och även Copperhills privata villa, THE VILLA, fick för tredje gången ta emot priset för Sveriges bästa ski-lodge. 

– Vi är så glada och stolta över utmärkelsen, säger vd Pernilla Gravenfors. Vi har lagt ned stor kraft på hållbar utveckling av verksamheten, för att skapa upplevelser som stannar kvar hos gästen. Målet är att våra gäster ska uppleva att de besökt en annan värld. Utmärkelser som dessa är en morot för oss alla på Copperhill – att all energi, mod och begeistring vi lägger ned på vår älskade arbetsplats ger resultat.

Se alla utmärkelser i årets World Ski Awards här!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.