Fira Halloween på Liseberg - | Konferensvärlden
Nyheter > Fira Halloween på Liseberg

Fira Halloween på Liseberg

Nöje Liseberg spänner sina kreativa muskler och bjuder in till en gastkramande helhetsupplevelse – Halloween på Liseberg. Med den påhittighet och kreativitet som kännetecknar Liseberg genomgår nöjesparken en fullständig förvandling. Under höstlovet väntar, utöver karuseller och berg- och dalbanor, allt från barnsligt bus med godisregn och discodans i barnvänliga Kaninlandet till total fasa i hårresande skräckhus.

18 juli 2015,

Liseberg kommer att visa upp en aldrig tidigare skådad sida under Halloween, där en väldig höststorm har lämnat efter sig en nöjespark i kaos. Det vanligtvis så välordnade Liseberg fylls nu med pumpor, halm löv, kvastar och fågelskrämmor.

– Det ska både synas och kännas att Halloween är en ny säsong, helt annorlunda jämfört med sommaren och julen. Vi vill leverera en Halloween-upplevelse för både stora och små och vi satsar 100 procent och lite till, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

Halloween på Liseberg blir bus och godis för yngre gäster och skräck och blod för de lite äldre. I Kaninlandet, som smyckats med paraplyer, häxkvastar, halm och pumpor, kommer det bjudas på godisregn och discodans. Lisebergskaninerna har fått finbesök av busiga häxor som tvingats nödlanda i stormen och tillsammans firar de Halloween. På Storgatan har blixten slagit ner och godisbutikernas fasader har rämnat så att karameller och godis av alla sorter täcker området och skapar Godislandet.

– Upplevelsen på dagen kommer att vara rolig, busig och lite lagom läskig. Men när klockan slår fem och mörkret faller byter parken skepnad helt. Då går vi från bus till skräck, säger Andreas Andersen.

Och det är inte bara mörkret som kommer att sätta skräck i gästerna. När klockan slår fem öppnar de tre nya skräckhusen: The Experiment, Dockkabinettet och Smitthärden Gasten.

The Experiment: Uppe på berget har en viss Dr Volt byggt upp sitt laboratorium i anslutning till attraktionen AtmosFear. Här pågår blodiga experiment med dig som ofrivillig försöksperson. Blir du märkt med den hemliga stämpeln är du i deras våld. Vare sig du vill eller inte.

Efter klockan fem blir en åktur i AtmosFear inte riktigt som den brukar för de som vågar testa The Experiment - AtmosFear.

Dockkabinettet: Inne i det vanligtvis så lugna Evert Taubes Värld bjuds nu gästerna in på en mardrömslik vandring fylld med kuriosa, överbliven rekvisita, kostymer och mindre trevliga varelser från nöjesparkens forna dagar. I Dockkabinettets kompakta mörker vaknar elaka clowner och malätna dockor till liv. En kamp på liv och död som ingen kan vinna. Särskilt inte du.

Smitthärden Gasten: Spökhotellet Gasten är aldrig särskilt trevligt att besöka, men nu tas den förbannelse som vilar över både gäster och personal till helt nya nivåer när hotellet drabbas av en allvarlig smitta. Både personal och gäster lider alla helvetes kval. Ta med något att torka av dig med, det kommer behövas…

– De som vågar stanna kvar efter klockan fem, gör det på egen risk, säger Andreas Andersen.

Halloween på Liseberg firas under nio dagar och kommer att infalla under höstlovet. Premiär är det den 24 oktober 2015 och säsongen pågår till och med den 1 november.

Titta in på Lisebergs nya Halloween-sajt: halloween.liseberg.se.

Taggar/Etiketter
Göteborg  Musik & underhållning  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.