Johanna Carlberg ny marknads- och kommunikationschef på Södra Teatern - | Konferensvärlden
Nyheter > Johanna Carlberg ny marknads- och kommunikationschef på Södra Teatern

Johanna Carlberg ny marknads- och kommunikationschef på Södra Teatern

På nya platser Johanna Carlberg har anställts som marknads- och kommunikationschef på Södra Teatern med ett övergripande ansvar för marknadsföringen av teaterns fokusområden: scenkonst, event och restaurang/nattklubb.

23 september 2015,

– Det känns otroligt kul att få utveckla Södra Teaterns kommunikation med hjälp av så kunniga och erfarna kollegor. Vi sitter just nu och arbetar med mål och visioner för 2016-2019 och diskuterar alltifrån att göra ett galleri med ateljé och konstnärsbostad med Stockholms bästa utsikt till att öppna en internationell restaurang med hjälp av nya svenskar. Det finns så mycket outnyttjad yta och kreativitet i denna anrika byggnad så möjligheterna är oändliga, berättar Johanna.

De senaste tre åren har Johanna drivit eget som marknadsföringskonsult och grafisk formgivare med ett kundsegment framförallt inom F & B och hotell, exempelvis Stockholm Meeting Selection, Vitamin Well, Svenska Brasserier och Högskolerestauranger. Hon har även arbetat med uppstart och utveckling av nya företag och organisationer.

2009-2012 var Johanna anställd som marknadskoordinator och grafisk formgivare på Berns där hon projektledde marknadsföringen av restaurangerna och arbetade med bland annat Stockholm Filmfestival, Fashion Week, Designveckan och olika konstutställningar.

– Södra Teatern har en komplex verksamhet med ett digert program av scenkonst, events och aktiviteter av olika slag. Med tanke på Johannas erfarenhet från just underhållnings- och restaurangbranschen kändes hon som ett självklart val för tjänsten, avslutar Ingmari Pagenkemper, VD och konstnärlig ledare på Södra Teatern.

Taggar/Etiketter
Evenemang  Restaurang  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.