Mölnlycke Fastighets AB köper Hällsnäs konferenshotell - | Konferensvärlden
Nyheter > Mölnlycke Fastighets AB köper Hällsnäs konferenshotell

Mölnlycke Fastighets AB köper Hällsnäs konferenshotell

Hotell I mars förvärvade Mölnlycke Fastighets AB det anrika konferenshotellet Hällsnäs. Hällsnäs ligger naturskönt i Härryda kommun vid Landvettersjön, nära det expansiva området Göteborg-Landvetter Airport.

23 juni 2015,

Peter Kollberg, VD för Mölnlycke Fastighets AB har en stark tilltro till företagets investering av konferenshotellet. Han ser att Hällsnäs återigen ska bli det självklara valet av mötesmarknad för företagare och privatpersoner.

- Med köpet kommer vi på Mölnlycke Fastighets AB satsa hårdare i Härryda kommun. Vi har en stark tro på att vi ska sätta Hällsnäs på kartan igen när det gäller konferens, möten, fest och avkoppling, säger Peter Kollberg.

Vid uppstarten har ett kreativt råd bildats. Teamet består av Anne och Håkan Thörnström, kända krögare från Thörnströms Kök och Privata rum samt Suzanne Lundström, VD för Lundstrom Event Production. Anne och Håkan kommer att bidra med sin stora kunskap kring mat- och dryckesupplevelsen och Suzanne med sin långa erfarenhet av upplevelsebaserad kommunikation inom mötesindustrin.

- Jag ser detta som en möjlighet att jobba tillsammans med en kreativ organisation och vi har redan hunnit rekrytera en köksmästare med mångårig erfarenhet som börjar i augusti. Tillsammans skall vi höja mat- och dryckesupplevelsen på Hällsnäs, säger Anne Thörnström.

Suzanne Lundström tillägger:
- Detta är en oerhört stark satsning av Peter Kollberg i en expanderande kommun som Härryda kommun. Det är ett spännande uppdrag att få jobba med ett varumärke som många inom näringslivet har en bra relation till. Jag kommer att genomlysa marknaden, den interna organisationen samt affärsutveckla konceptet så att Mölnlycke Fastighets AB får den absolut bästa starten som nyblivna ägare av Hällsnäs Konferenshotell.

Taggar/Etiketter
Göteborg  Hotell  Konferens  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.