Ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Tapto - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Tapto

Ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Tapto

På nya platser I september tillträder Virpi Törnroth tjänsten som ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm i Stockholm. Hon lämnar därmed rollen som regional säljchef för Nordic Choice Hotels.

7 juli 2016,

Virpi har varit verksam inom Nordic Choice Hotels i fem år och har hunnit med att vara både säljchef på Clarion Hotel Sign i Stockholm samt regional säljdirektör för koncernen de senaste tre åren. Genom hela sin karriär har hon arbetat med kundrelationer inom olika företag och branscher, dock främst inom hotellverksamhet de senaste åren.

- Virpis passion för människor och kommunikation gör mig övertygad om att hon är helt rätt person för att leda Clarion Collection Hotel Tapto. Hon är passionerad och tydlig vilket gör att hon kommer kunna leda teamet på hotellet på ett tillfredställande sätt så att de tillsammans kan fortsätta ge gästerna den bästa möjliga upplevelsen, säger Richard Svartvik, Driftsdirektör Clarion Collection Hotels Sverige, Baltikum och Danmark.

Clarion Collection Hotel Tapto är ett personligt hotell med en modern miljö, beläget i de lummiga delarna av Östermalm i Stockholm där man har närheten till både stadsliv och natur. Hotellet med sina 140 rum erbjuder även möjlighet till konferenser då det finns mötesrum för upp till 25 personer samt en relaxavdelning.

- Jag ser otroligt mycket fram emot denna nya utmaning, att tillsammans med det passionerade teamet fortsätta driva hotellet för att ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen då de besöker oss, säger Virpi Törnroth, ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Tapto.

Virpi tillträder sin tjänst i september.

Läs mer om Clarion Collection Hotel Tapto på Konferensguiden.se och boka ditt nästa möte här. På Konferensguiden.se erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.