Ny stand up-klubb på Scandic Malmen - | Konferensvärlden
Stand up på Scandic Malmen.
Nyheter > Ny stand up-klubb på Scandic Malmen

Ny stand up-klubb på Scandic Malmen

Nöje I augusti lanseras en ny stand up-klubb på Scandic Malmen i Stockholm. Det är den välrenommerade klubben Maffia Comedy Club som inleder ett samarbete med det välkända söderhotellet. Den 27 augusti äger den första stand up-kvällen rum och kan sedan upplevas på Malmen fredagar och lördagar hela hösten.

21 juni 2016,

– När vi började prata med gänget från Maffia Comedy var det slående hur lika vi tänker. Vi vill att det ska vara naturligt och lättsamt att besöka oss. Gästen ska ha kul och ibland kanske bli lite provocerade, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör på Scandic Malmen.

Varierade upplevelser

Scandic Malmen har en lång tradition av event och upplevelser på hotellet. Satsningen på stand up är ett led i arbetet att fortsätta bjuda gäster och besökare på roliga och varierande upplevelser

– Det känns fantastiskt kul att öppna en genuin stand up-klubb tillsammans med Scandic Malmen. Här kommer vi att skapa samma känsla som man upplever på Comedy Cellar i New York, stand upens vagga. För mig så blir det inte mer New York-känsla i Stockholm än det är på Söder och i lokalen på Scandic Malmen, säger Laszlo Gölles som driver Maffia Comedy.

Det senaste med Maffia Comedy Club

Konceptet med Maffia Comedy på Scandic Malmen handlar om att bjuda publiken på de hetaste komikerna som finns just nu i Sverige och internationellt.

– Gästen ska veta att om man går hit så får man alltid uppleva något nytt. Vi har en mängd komiker i vårt stall och många av dem kommer från England och USA, säger Laszlo Gölles.

I Atriumbaren på Scandic Malmen kommer stand up-klubben att ta plats. Biljetter säljs på ticnet och för den som önskar kan en middag läggas till och avnjutas i hotellets Bistro innan föreställningen börjar.

Läs mer och få hjälp att boka din kickoff eller ditt möte på Scandic Malmen på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.