Oskar Junzell blir ny Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum Kiruna - | Konferensvärlden
Nyheter > Oskar Junzell blir ny Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum Kiruna

Oskar Junzell blir ny Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum Kiruna

På nya platser Oskar Junzell har tillträtt rollen som Food & Bevarage Manager på Scandic Ferrum i Kiruna. Med erfarenhet från en av Sveriges mest kända krögare stärker han nu upp Ferrums mat & dryckesutbud.

15 oktober 2015,

Scandic Ferrum erbjuder två restauranger – Restaurang Grapes och en av ortens mest populära restauranger Mommas Steakhouse med norrländska, svenska och internationella influenser. I framtiden ligger utveckling av restaurangerna i mat och dryckesutbud i planeringen men även underhållning för turister och ortsbor.

- Kiruna är ett drömresemål för många, därför känns det viktigt att bjuda dem på en gedigen matupplevelse här på hotellet. Många kirunabor besöker oss även regelbundet och det betyder mycket för oss. Nu ska vi fortsatt se till att tillfredsställa båda de här gästerna, säger Oskar Junzell.

Oskar kommer senast från Kitchen & Table på Gotland där han var med och startade upp New York-krögaren Marcus Samuelssons restaurangkoncept i Visby. Oskar har även tillbringat många säsonger i Åre inom restaurangbranschen, något som nu kommer till stor användning i det turisttäta Kiruna.

- Vi är mycket glada med att ha Oskar på plats, han kommer komplettera oss väl i arbetet framåt med att uppdatera utbud i mat och upplevelser på Ferrum, säger Sara Johansson, Hotelldirektör på Scandic Ferrum.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.